Promoţii

Bonus de bun-venit

BONUS DE BUN-VENIT

Doar pentru clienții noi – depunere minimă 50 lei - Bonusul se va aplica odată ce suma totală a depozitului a fost pariată cel puțin o dată cu cote cumulate de 1.6 sau mai mari. Pariurile trebuie să fie plasate în termen de 60 de zile. Această ofertă nu poate fi cumulată cu nicio altă ofertă. Se aplică restricții la retragere și Termeni și condiții.
bonusare la cazinou: Valabil numai pentru jucătorii noi și prima depunere • 25 de Lei bonus se obține la plasarea unui pariu la 888sport de minim 50 de lei pe cote de minim 1.6 • Bonusul poate fi folosit numai la jocurile de cazinou • Rularea bonusului de 25 lei x 40 ori în 60 de zile • Rulajul necesar variazâ în funcție de joc • Se aplică integral T&C.

GHICEȘTE CELE 8 REZULTATE 1-X-2 ÎN PREDICTORUL NOSTRU GRATUIT PE FOTBAL SUPER 8

Această promoție este valabilă numai pentru utilizatorii 888sport complet verificați · Predicțiile pot fi trimise înaintea startului meciului până în momentul ce precede lovitura de începere a meciului · Premiu de 10.000 Lei va fi împărțit dacă sunt mai mulți câștigători · După 2 participări trebuie îndeplinite cerințe de pariere sâptămânale de 125 Lei pentru a primi Free Bets · Soldul contului este disponibil oricând pentru retragere · Se aplică restricții generale de retragere și T&C integrale.

Visul American

CÂȘTIGI DE 50 LEI, PRIMEȘTI BONUS ÎNCĂ 25 LEI!

Pariuri de min. 50 de lei la o cotă de min. 5.0, pe orice piață · Pariul gratuit este creditat în decurs de max. 72 de ore și expiră în 7 zile.

Visul American

TRĂIEȘTE VISUL AMERICAN

Pariuri combinate de cel puțin 20 Lei, constând din cel puțin 5 pariuri • Cote minime de 1.3 pentru pariurile combinate.

9.184.0
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.