Pariuri fotbal american la cel mai înalt nivel

Fotbalul american este, fără dar și poate, unul din simbolurile SUA. Deși este un sport de contact, câștigarea meciurilor impune foarte multă inteligență, strategie și pricepere. Exact ca pariurile! Iar dacă vrei să pariezi inteligent, alege 888sport, cea mai avansată platformă de pariuri din România, unde găsești garantat cele mai bune cote pentru toate meciurile NFL.

Trăiește visul american cu pariuri Super Bowl

Duminica Super Bowl, cea mai așteptată zi din sportul american, care a adunat în 2019 aproape 100 de milioane de telespectatori doar din SUA, a devenit în ultimii ani un eveniment mondial, în mare măsură datorită spectacolului grandios organizat.

Veritabila sărbătoare națională strânge anual milioane de pariori din întreaga lume. Așa că dacă te atrage acest sport, deși nu ești american, stai liniștit – nu ești nici pe departe singurul.

Însă te poți număra printre sutele de mii de oameni din întreaga lume care aleg să parieze inteligent cu 888sport, o platformă de pariuri sportive care îți oferă cele mai bune cote, dar și acces instant de pe orice dispozitiv, fie că e vorba de laptop, Android sau iPhone.

Plasează pariuri fotbal american în mod inteligent

Vrei să știi de ce profesioniștii pariază cu 888sport? Motivele sunt ușor de înțeles: simplitate, diversitate și maxi-câștiguri!

Pentru că aici, la 888sport, pariatul nu cunoaște limite! Îți oferim cele mai diverse moduri de a paria. Pe lângă clasicele pariuri pe victorie sau scor, îți punem la dispoziție pariuri pe marcatori, număr de goluri și multe altele!

În plus, poți juca aceleași tipuri de handicap european sau asiatic de care se folosesc profesioniștii pentru a-și cimenta câștigurile.

Iar dacă asta nu e suficient, beneficiezi de aceleași bonusuri fabuloase cu care te-am obișnuit! Intră pe pagina de promoții de sport și vezi ce bonusuri ți-am pregătit. Spoiler: ai cel mai mare bonus de bun-venit din România, dar și promoții speciale pentru sporturile tipice americane, precum fotbalul american, bashetul și baseballul!

Pariuri NFL în timp real

National Football League, sau NFL, este cel mai mare turneu de fotbal american profesionist, cu 32 de echipe participante concurând nu mai puțin de 17 săptămâni pentru marele titlu.

Care e echipa cu care ții? New England Patriots? New York Giants? Sau poate ești fan înrăit New York Jets. Indiferent care sunt favoriții tăi, îi poți susține, pariind pe 888sport! Aici vei găsi cel mai bune cote atât pentru meciurile din pre-sezon, cât și pentru cele din sezon, dar mai ales pentru mult așteptatul Super Bowl!

Nu ai destulă încredere în cunoștințele tale de fotbal american? Nu-ți face probleme! Deși „fotbalul nostru cel de toate zilele” diferă fundamental de fotbalul american, regulile care se aplică în pariuri sunt aceleași.

Și, la fel ca la fotbalul european, cu 888sport ai pariuri live, pentru ca tu să îți poți pune abilitățile de parior în valoare! Trebuie doar să înțelegi dinamica jocului, să studiezi atent echipele și starea jucătorilor. Apoi, poți să-ți iei popcornul, hot-dogii și Budweiserul, să te așezi comod pe canapea cu telefonul în mână și să simți momentul în care să plasezi pariul câștigător. Ia în considerare că trebuie să fii odihnit, întrucât majoritatea evenimentelor încep la 18:30 ET, care înseamnă 12:30 AM ora României!

Pariurile live sunt preferate de profesioniști, care analizând fiecare detaliu al jocului și identificând ocaziile, pot ajunge să câștige sume foarte mari la fiecare meci. Mai mult, ai posibilitatea să îți închizi pariurile, astfel încât să preîntâmpini un eventual dezastru.

Așadar, care sunt favoriții tăi?

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei