Calculator de pariuri

Calculator de pariuri
Fractional / Decimal
Each Way
Un Single este un pariu pe o selecție. Pentru a avea profit selecția trebuie să fie reușită.
  ODDS RESULTS RULE 4 DEAD HEAT
1
/
+Add Row
Reset All
Enter Stake
Total Stake
10.00
Total Returns
Total Profit

Calculator de pariuri

Folosiți calculatorul de pariuri 888sport pentru a estima valoarea câștigului din pariul făcut.

Calculați câștigurile la pariurile single, cu calculatorul de pariuri lucky 15, calculatorul de pariuri each way și alte tipuri de pariuri multiple.


Calculatoare cu tip de pariu specific


Single

Calculatorul de pariu Single calculează profitul la un pariu pe o selecție individuală sau pe rezultat.

Folosiți calculatorul 888sport pentru pariu Single pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Double

Calculatorul de pariu Double vă ajută să calculați profitul la un pariu pe două selecții, ambele trebuie să fie câștigătoare pentru a obține profit. Folosiți calculatorul 888sport pentru pariu Double pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariurieste ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Treble Bet

Calculatorul de pariu Treble Bet vă ajută să calculați profitul la un pariu pe trei selecții, toate trei trebuie să fie câștigătoare pentru a obține profit. Folosiți calculatorul 888sport pentru Treble Bet pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Trixie Bet

Calculatorul de pariu Trixie Bet vă ajută să calculați profitul la un pariu pe trei selecții constând din patru pariuri separate: 3 double și un treble. Pentru a obține profit este necesar ca minimum două selecții să fie câștigătoare.

Folosiți calculatorul 888sport pentru Trixie Bet pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Patent Bet

Calculatorul de pariu Patent Bet vă ajută să calculați profitul la un pariu pe trei selecții constând din 7 pariuri separate: 3 single, 3 double și un treble. Echivalentul unui Trixie plus 3 single. O selecție câștigătoare garantează profit. Folosiți calculatorul 888sport pentru Patent Bet pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Yankee Bet

Calculatorul de pariu Yankee Bet vă ajută să calculați profitul la un pariu pe patru selecții constând din 11 pariuri separate: 6 double, 4 treble și un acumulator cvadruplu. Pentru a obține profit este necesar ca minimum două selecții să fie câștigătoare. Folosiți calculatorul 888sport pentru Yankee Bet pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Lucky 15

Calculatorul de pariu Lucky 15 vă ajută să calculați profitul la un pariu pe patru selecții constând din 15 pariuri separate: 4 single, 6 double, 4 treble și un acumulator cvadruplu. Echivalentul unui Yankee plus 4 single. O selecție câștigătoare garantează profit.

Folosiți calculatorul 888sport pentru pariu Lucky 15 pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Accumulator calculator

Folosiți accumulator calculator 888sport pentru a estima cât puteți sau ați câștigat din licitația de acumulator. Calculatorul de pariuri gratuit este ușor de utilizat și se poate folosi pe mobil.


Canadian (Super Yankee)

Folosiți calculatorul de pariuri Canadian 888sport, cunoscut și sub denumirea de calculator Super Yankee pentru a vă estima câștigurile online pentru toate sporturile. Calculatorul de pariuri Canadian gratuit este ușor de utilizat și se poate folosi pe mobil.

Calculatorul Canadian vă permite să calcuați miza, veniturile și profitul pentru Canadian, prognosticat din maximum 20 de selecții, dacă este necesar.


Lucky 31

Calculatorul pentru pariu Lucky 31 vă ajută să calculați profitul la un pariu multiplu constând din toate combinațiile de 5 selecții posibile. Printre acestea se numără 5 single, 10 double, 10 treble, 5 cvadruple și 1 cvintuplu.

Folosiți calculatorul 888sport pentru pariu Lucky 31 pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri Lucky 31 este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Heinz

Calculatorul de pariuri Heinz vă ajută să calculați profitul la un pariu multiplu constând din toate combinațiile posibile de șase selecții din 57 de pariuri separate: 15 double, 20 treble, 15 cvadruple, 6 cvintuple și un acumulator sextuplu. Folosiți calculatorul de pariuri Heinz de la 888sport pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri Heinz este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Lucky 63

Calculatorul de pariuri Lucky 63 vă ajută să calculați profitul la un pariu multiplu constând din toate combinațiile posibile de șase selecții din 63 de pariuri separate: 6 single, 15 double, 20 treble, 15 cvadruple, 6 cvintuple și un acumulator sextuplu. Folosiți calculatorul 888sport pentru pariu Lucky 63 pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Super Heinz

Calculatorul de pariuri Heinz vă ajută să calculați profitul la un pariu multiplu din toate combinațiile posibile de șapte selecții din 120 de pariuri separate: 21 double, 35 treble, 35 cvadruple, 21 cvintuple, 7 sextuple și un acumulator septuplu. Folosiți calculatorul de pariuri Super Heinz de la 888sport pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.


Goliath

Calculatorul de pariuri Goliath vă ajută să calculați profitul la un pariu multiplu din toate combinațiile posibile de opt selecții constând din 247 de pariuri separate: 28 double, 56 treble, 70 cvadruple, 56 cvintuple, 28 sextuple, 8 septuple și un acumulator octuplu. Folosiți calculatorul Goliath de la 888sport pentru a estima câștigurile online la toate sporturile. Calculatorul nostru gratuit pentru pariuri este ușor de utilizat și poate fi folosit de pe mobil, suportând Each way, Rule 4 și Dead Heats.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei