empty content

Live  Chiar acum  

8
Popular
 • Liga
 • Meci & Total goluri

Spania 

53

Portugalia 

11

Germania 

28

Italia 

21

Franța 

27

Olanda 

28

Brazilia 

5

Argentina 

4
A-Z

Africa de Sud 

9

Algeria 

10

Amicale Internaționale (F) 

1

Andorra 

1

Anglia 

75

Arabia Saudită 

8

Argentina 

5

Australia 

4

Austria 

6

Bahrain 

3

Belgia 

15

Brazilia 

9

Cehia 

9

Chile 

2

Cipru 

7

Columbia 

9

Copa Sudamericana 

1

Costa Rica 

2

Croația 

5

Egipt 

2

El Salvador 

2

Elveția 

4

Franța 

27

Germania 

38

Ghana 

1

Grecia 

8

India 

1

Irlanda de Nord 

6

Islanda 

1

Italia 

53

Kenya 

2

Kuwait 

2

Mexic 

14

Olanda 

28

Portugalia 

12

România 

8

Scoția 

8

Spania 

53

Turcia 

9

Turnee Internaționale 

1

Ungaria 

8

Uruguay 

2

Zambia 

1

Pariuri fotbal

Pentru cei mai mulți dintre noi, fotbalul nu este doar un sport, ci un mod de viață. Milioane de români pariază zilnic pe meciuri de fotbal din cele mai diverse campionate, de la Liga I și Liga II, până la Champions League.

Noi, cei de la 888sport, suntem fanatici ai fotbalului, iar asta se vede. Ca să îți satisfacem toate nevoile de a paria și a-ți susține echipa, dar și pentru a te ajuta să devii un parior profesionist, am creat una din cele mai avansate platforme de pariuri sportive din România, disponibilă pe orice dispozitiv.

Laptop, Android, iOS? Indiferent că ești la semafor în drum spre serviciu, pe canapea, urmărind meciul împreună cu prietenii, sau pe stadion, simțind fiorul fiecărei ocazii, de acum ești acoperit! Fă-ți chiar acum cont pe 888sport, profită de bonusurile spectaculoase pe care ți le punem la dispoziție și începe să câștigi ca un profesionist.

Cote de fotbal la înălțime

Gândește-te cum s-ar simți victoria echipei tale favorite când știi că ai pariat pe ea – nimic nu se compară cu această senzație! Pentru ca tu să trăiești la maximum victoria, îți oferim poate cele mai bune cote de pe piață, astfel încât câștigul să fie un motiv tot la fel de mare de bucurie.

Nu trebuie să te limitezi la Liga I sau Liga II, ci poți juca orice meci din toate campionatele în desfășurare, fie că vorbim de Seria A, Liga Campionilor, Cupa Mondială sau Premier League.

În plus, îți punem la dispoziție cel mai performant Betting Calculator, ca să poți ști exact pe cine și cum să îți pui banii.

Viitorul înseamnă pariuri online

Se spune că banii mulți se fac ușor! Imaginează-ți cum ar fi să nu mai trebuiască să mergi la casa de pariuri de fiecare dată când vrei să pui un bilet. Imaginează-ți că tot ce trebuie să faci este să deschizi calculatorul sau telefonul, să apeși butonul „Pariază” și să vezi, din confortul propriei case, ce înseamnă să câștigi.

Însă adevărata revoluție este cea a pariurilor Live, unde tu ești acela care decide soarta pariului.

În plus, pe 888sport ai parte de cele mai tari promoții de sport din lumea pariurilor. Îți vom răsplăti atât încrederea, cât și fidelitatea, cu unele dintre cele mai consistente bonusuri din România. Stai cu ochii pe pagina noastră de promoții ca să vezi ce ți-am mai pregătit și prinde bonusurile fantastice pe care ți le oferim.

Pariuri sportive fără limite

Vrei să știi ce îi deosebește pe pariorii profesioniști de ceilalți? Modul în care aceștia prind oportunitățile! Ei nu se rezumă niciodată doar la pariurile simple, ci anticipează meciurile în cel mai mic detaliu pentru a plasa pariul cu cea mai mare cotă și cele mai mari șanse de câștig.

Aici, la 888sport, îți punem la dispoziție cea mai variată gamă de moduri de a paria, pentru ca tu să câștigi în termenii tăi. Ai de ales din clasicele pariuri la scor, scor la pauză, victorie sau marcatori, dar și număr de goluri, cornere sau cartonașe. Mai mult, jocul se schimbă complet când vorbim de pariuri cu handicap sau linii asiatice.

În plus, a plasa pariuri live în timpul meciului deschide o nouă lume de oportunități. Spre exemplu, poți paria pe echipa căreia îi aparține următorul gol, sau chiar pe următorul marcator. În felul acesta, vei trăi la maximum fiecare fază a meciului. Observi un atac promițător? În 5 secunde poți scoate telefonul din buzunar, intra în aplicație și plasa pariul câștigător!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei