Pariuri baschet

Spre deosebire de alte sporturi originare din America, baschetul s-a răspândit cu o vizită uluitoare, devenind unul din cele mai populare sporturi de echipă din lume! Deși înălțimea peste 2 metri este ca o cerință neoficială a jocului de baschet, adevăratele calități sunt precizia mișcărilor, concentrarea, spiritul de echipă, dar și rezistența la presiune.

Meciurile de baschet au în România un număr foarte mare de urmăritori, dar și de pariori!

E de prisos să îți spunem că și noi, cei de la 888sport, suntem foarte pasionați de baschet. Asta se poate observa în atenția cu care am creat și șlefuit una din cele mai avansate platforme online de pariuri sportive din România. Acum îți poți susține echipa pariind cu cele mai bune cote, în cele mai diverse moduri, pe oricare din dispozitivele tale.

Laptop? iPhone sau iPad? Telefon cu Android? Indiferent unde te afli, ești aranjat! În doar 3 minute îți poți crea un cont pe 888sport.ro și poți începe să pariezi. Și unde mai pui bonusurile pe care le oferim noilor pariori care „ne calcă pragul”!?

Plasează pariuri baschet de oriunde ai fi!

Aici, la 888sport, punem preț pe confortul tău. Gândește-te cum ar fi să nu trebuiască să mai mergi la casa de pariuri de fiecare dată când vrei să plasezi un pariu, ci doar să îți deschizi telefonul sau calculatorul și să apeși pe „Plasează Pariu”. Oriunde, oricând! Vei înțelege ce înseamnă să câștigi fără să trebuiască să miști decât un deget!

În plus, pe 888sport ai cele mai uimitoare promoții de sport din lumea pariurilor online. Când alegi să îți faci cont, îți vom răsplăti încrederea și pasiunea cu cel mai mare bonus de bun-venit din România! Stai cu ochii pe pagina de promoții ca să afli ce îți mai pregătim!

Cote baschet mai înalte decât jucătorii

Imaginează-ți cum s-ar simți victoria echipei tale preferate de baschet, acompaniată de un pariu câștigător... Nimic nu se compară cu senzația! Tocmai ca să îți dublăm motivele de bucurie, îți oferim cele mai bune cote de pe piață!

Și asta nu e tot!

Descoperă pariorul profesionist din tine și prinde toate oportunitățile pe care ți le oferim!

Ce înseamnă asta? Nu te limita la combinații simple, ci testează-ți abilitățile cu cele mai inedite moduri de a paria, pentru a-ți crește exponențial câștigurile!

Cu 888sport e ușor, pentru că ai la dispoziție cea mai variată serie de moduri de a paria, pentru ca tu să fii acela care scrie regulile jocului. Alege dintre clasicele pariuri pe scor sau victorie, și modurile avansate, preferate de profesioniști, cum ar fi numărul de coșuri marcate la final sau după fiecare repriză, numărul de trițe, sau marcatorii.

Iar dacă vrei să îți asiguri profitul, așa cum fac marii pariori, asigură-te că folosești toate uneltele pe care ți le punem la dispoziție, inclusiv pariurile cu handicap european sau liniile asiatice!

Pariuri NBA în timp real

Adevărata revoluție este dată de pariurile live, care îți oferă oportunitatea să pariezi în timp real și să-ți optimizezi câștigurile chiar în timpul meciului de baschet! Indiferent că vrei să plasezi pariuri live pe echipa preferată în cadrul Ligii Naționale, Euroleague, sau chiar în cadrul campionatului NBA, cu 888sport știi că ai pus banii unde trebuie!

În felul acesta vei urmări meciurile cu sufletul la gură, analizând fiecare mic amănunt și căutând indicii. Prevezi o schimbare dramatică de situație? Stai cu telefonul pregătit, pentru că în orice moment, butonul „Plasează pariul acum” îți poate aduce cel mai mare câștig!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei