empty content

Popular

Live Cricket 

A-Z

Live Badminton 

1

Live Baschet 

5

Live Cricket 

1

Live Esports 

4

Live Fotbal 

9

Live Golf 

3

Live Snooker 

3

Live Tenis 

12

Live Tenis de Masă 

2

Live Volei 

1

Pariuri sportive live – Tu decizi viitorul

Există un singur pariu pe care putem fi 100% siguri – acela că nu vei găsi nicio casă de pariuri care să îți ofere mai multă satisfacție. Filosofia noastră este una simplă: tu ești pe primul loc! Ai zis că vrei diversitate, așa că ți-am oferit cea mai variată gamă de sporturi pe care să pariezi, plecând de la pariuri pe fotbal și tenis până la pariuri pe rugby, volei, handbal, biliard și e-sports precum CS, Dota și LOL, plus zeci de alte sporturi!

Ai cerut ca tu să faci regulile, așa că ți-am pus la dispoziție cele mai inedite moduri de a paria, de la scor exact sau victoria oaspeților, și până la pariuri handicap, prima repriză, linii asiatice și numeroase alte moduri de joc.

Ne-ai împărtășit că vrei să trăiești la intensitate maximă fiecare meci, așa că am creat platforma de pariuri live, unde poți să simți cu adevărat adrenalina și să pariezi chiar în timp ce jucătorul tău preferat lansează mingea.

Ai spus că vrei ușurință, așa că am creat cea mai rapidă și mai ușor de folosit aplicație de pariuri sportive, pentru ca tu să poți să poți paria indiferent că te afli în fața calculatorului, pe canapea privind meciul, sau pe stadion.

Ne-ai arătat cât de mult îți place să câștigi, așa că ți-am adus cele mai bune cote de pe piață, alături de cele mai spectaculoase bonusuri și promoții de sport, ca să vezi ce înseamnă câștigurile fabuloase.

Care e următorul pas? Tu decizi!

Pariuri online – mai rapid, mai simplu, mai avantajos

Profesioniștii pariază cu 888sport, și o fac din motive bine întemeiate! Vrei să știi de ce? Trei cuvinte: simplitate, diversitate și mega-câștiguri!

Aici, la 888sport, ți-am pregătit cele mai inedite moduri de a paria pe cea mai mare varietate de sporturi. De la pariuri pe fotbal până la pariuri pe Jocurile Olimpice, de la pariuri pe meci până la pariuri live, le găsești pe toate aici!

Fiind fanatici ai sportului, vrem ca nimic să nu stea în calea pasiunii noastre. Și pentru că știm că și tu simți la fel, ca să facem lucrurile mai simple am dezvoltat cea mai rapidă și mai avansată aplicație mobilă, astfel încât să poți paria oriunde și oricând!

Dar nu e nevoie să ne crezi pe cuvânt. Creează-ți în doar 3 minute un cont pe 888sport, iar noi îți vom răsplăti curiozitatea cu cel mai mare bonus de pe piață: 100% din prima depunere, până la 1000 de lei, pentru pariuri sportive – Simplu și rapid, fără vouchere, instrucțiuni complicate, sau butoane ascunse. Iar asta nu e tot – fii cu ochii în patru ca să prinzi și alte promoții de sport la fel de spectaculoase!

Pariuri live – aici este acțiunea!

Ai fost vreodată pe stadion? Ai simțit energia nebună din atmosfera, miile de inimi ce tună în sincron? Dacă da, atunci știi ce înseamnă să trăiești meciul, să fii parte din el, să simți tensiunea din aer, iar inima să sară peste câte-o bătaie de fiecare dată când mingea atinge solul.

Pentru tine am creat Pariuri Live, locul în care tu ești cel care controlează soarta meciului. Indiferent că ești pe stadion sau pe canapea alături de prieteni, poți deschide aplicația 888sport de pe telefon și poți paria pe loc, în funcție de ce se întâmplă pe teren fix în acel moment! Pentru că nu poți să compari a citi informații și statistici cu a simți energia jocului, și pentru că nu există nimeni mai în măsură să prevadă rezultatul decât tu însuți, pariurile live sunt create special pentru tine!

Iar dacă îți joci bine cărțile, cu pariuri sportive live te poți îmbogăți mai repede decât îți poți imagina! Secretul stă în numărul mare de pariuri pe care le poți plasa într-un interval scurt, și unde mai pui că soarta unui pariu live poate fi decisă la doar 2-3 minute de la momentul când ai apăsat butonul „Plasează pariu”!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei