empty content

Nu există niciun eveniment de meci disponibil.

Pe 888sport ai cele mai înalte cote Cricket

Deși cunoscut mai mult în țările Commonwealth-ului, în special Marea Britanie, Cricketul este un sport care a început să capete tracțiune și la noi.

Pentru ca tu să ai parte de spectacolul oferit de un joc lung și solicitant de cricket, am creat 888sport.ro, cea mai complexă dar, în același timp, simplu de utilizat platformă de pariuri online din România. Acum poți paria oriunde, oricând, indiferent că ești pe telefon, tabletă sau laptop.

Și pentru că vrem să câștigi, îți vom da și câteva sfaturi prețioase în ceea ce privește acest sport. Cel mai important este să examinezi statisticile, echipele implicate și să verifici prognoza meteo, pentru că aceasta poate atârna greu pe tabela de scor. Apoi, urmărește performanța echipelor acasă și în deplasare, pentru că galeria poate face uneori diferența.

Nu uita, cel mai sigur mod de a câștiga este să pariezi inteligent.

Care sunt cele mai profitabile moduri de a paria pe Cricket

În primul rând, meciurile de cricket pot fi destul de imprevizibile, iar pentru a avea succes pe termen lung, trebuie să creezi modele de pariere puternice.

Cele mai populare 3 moduri de pariere presupun alegerea echipei care: 1. va reuși să lovească mingea și să depășească marginea terenului (fără a fi prinsă de nimeni – așa-zisele 4s); 2. reușește cele mai multe lovituri peste tribună (6s) și 3. reușește cele mai multe run out-uri (adversarul nu reușește să atingă mingea cu bâta).

Mai putem paria pe cine va reuși cele mai multe over-uri (din cele 50), sau chiar pe cine va câștiga aruncarea monezii de la început de meci. Mai mult, putem plasa pariuri și pe numărul total de run out-uri, duck-uri, cel mai bun jucător, și multe altele.

Pariază pe cele mai mari campionate Cricket

Cele mai importante competiții pe care merită să pariezi sunt organizate periodic de către Consiliul Internațional al Cricketului: Cupa Mondială (pentru Test Cricket) și Cupa Mondială T20.

Cupa Mondială are loc o dată la 4 ani, iar Cupa T20 se ține o dată la 2 ani. Însă vești bune pentru pariorii înfocați ai cricketului, un Campionat Mondial de Cricket în stilul Test are loc între Iulie 2019 și Iunie 2021, finala urmând să se țină în Marea Britanie.

În plus, există numeroase alte competiții pe care poți paria, de la Cupa Intercontinentală, până la Liga Mondială de Cricket, sau calificările World Twenty20 la feminin.

Reguli de bază pentru pariuri profitabile Cricket

Să începem cu începutul. Cricketul, ca și fotbalul, se joacă în două echipe a câte 11 jucători. În timp ce una dintre echipe bate mingea, în încercarea de a realiza cât mai multe alergări (în engleză, runs), un jucător de la cealaltă echipă aruncă mingea (poartă numele de bowler) spre un prinzător, împiedicând echipa adversă să marcheze alergări. După un număr de aruncări, rolurile se schimbă.

Dacă îți sună a baseball în toată regula, ești foarte îndreptățit să crezi asta. Remarcabil este că un meci poate dura până la 5 zile în versiune numită „Test” a sportului (într-adevăr, un real test pentru fizicul și psihicul jucătorilor!). Foarte multe se pot întâmpla în acest timp. Pariorii profesioniști vor să își securizeze câștigurile și, de aceea, marea majoritate a lor apelează la Pariuri Live.

Gândește-te doar – ești în fața televizorului, simți că ceva major urmează să se întâmple, pui mâna pe telefon, și în doar câteva secunde ai plasat pariul câștigător.

1.63.4-hf-ban-com-brands
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei