empty content

Pariuri hochei

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai populare 5 sporturi din întreaga lume și se numără printre disciplinele preferate ale pariorilor.

Greu de ghicit, dar hocheiul are o lungă istorie în România, Liga Națională de Hochei datând încă din anul 1924. Dacă te afli printre sutele de mii de fani ai acestui sport, arată-ți susținerea pe 888sport.ro, pentru că nu există niciun mod mai bun de a savura victoria echipei preferate decât cu un pariu de încasat!

Pariuri NHL și KHL pentru fanii adevărați

Ne place hocheiul și ne-a plăcut dintotdeauna. De aceea, vrem ca și tu să trăiești la aceeași intensitate fiecare meci, și îți oferim cele mai înalte cote, atât pentru meciurile din National Hockey League, cât și pentru cele din Kontinental Hockey League sau din oricare altă ligă! În plus, ai la dispoziție una din cele mai avansate și, în același timp, ușor de folosit platforme de pariuri online din țară, disponibilă pe toate dispozitivele tale, de la laptop la tabletă și smartphone cu Android sau iOS.

Indiferent că te afli în tribunele patinoarului, pe stradă sau în confortul propriei case, prin platforma 888sport ești la curent cu rezultatele tuturor meciurilor de hochei, ai cotele updatate în timp real și, nu în ultimul rând, poți paria doar apăsând un buton. Fă-ți acum cont pe 888sport, află ce înseamnă parierea simplă și începe să câștigi ca un profesionist adevărat!

Pariuri hochei online – viitorul e acum!

Vrei să simți ce înseamnă cu adevărat confort și rapiditate? Vrei să nu mai trebuiască să bați drumul până la casa de pariuri doar ca să pui un bilet? Vrei ca de fiecare dată când ai o premoniție, doar să scoți telefonul din buzunar și să apeși pe un buton care să îți aducă milioane?

Noi avem răspunsul! Fă-ți cont și descoperă pariurile în secolul vitezei. Noi îți vom răsplăti curiozitatea și pasiunea cu promoții fabuloase, inclusiv cel mai consistent bonus de bun-venit din România! Urmărește pagina noastră de promoții ca să fii la curent cu ultimele noutăți în materie de bonusuri!

Iar dacă vrei să trăiești fiecare fază și fiecare gol, trebuie neapărat să încerci pariuri sportive live!

Pariuri sportive live pentru profesioniști (formați sau în devenire)

Ce anume îi deosebește pe amatori de pariorii de carieră? Două cuvinte: experiență și oportunități. Profesioniștii analizează fiecare mic detaliu al meciurilor ca să anticipeze rezultatele și, nu în ultimul rând, se folosesc de fiecare oportunitate de pariere.

Nu e de mirare că atât de mulți pariori profesioniști aleg să meargă pe mâna noastră! Oferim cea mai variată gamă de pariuri, de la cele pe victoria gazdelor sau scorul corect, până la numărul de goluri, diferența de scor, echipa care ajunge prima la „x” goluri, marcatorii golurilor, sau chiar minutul în care aceștia au înscris.

Mai mult, te poți folosi de handicapul european sau asiatic pentru a-ți asigura sau rotunji câștigurile.

Nu în ultimul rând, profesioniștii mai au un lucru în comun: aceștia preferă pariurile live, și nu e greu să ne dăm seama de ce. Analiza „pe viu” a unui joc făcută de ochii unui parior experimentat înseamnă mai mult decât orice pronostic sau pont!

În plus, pariurile live deschid noi orizonturi în ceea ce privește oportunitățile tale de betting. Intuiești cărei echipe îi aparține următorul gol? Știi cine va marca? Fii pe fază, deschide-ți telefonul și plasează pariul câștigător! Trăiește la maximum fiecare meci, iar noi promitem să îți dublăm satisfacția.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei