empty content

Live  Chiar acum  

2
Popular
 • Liga
...

Turul European 

3
A-Z

Team Events 

3

The Majors 

4

Turul Campionilor 

1

Turul European 

3

Turul LPGA 

1

Turul PGA 

17

Pariuri Golf la cele mai înalte cote pe 888sport

Chiar dacă pare un sport tradițional american, Golful este extrem de popular în lume, și este practicat de procente semnificative ale populației în Marea Britanie, Irlanda, Austria, Africa de Sud, Coreea, Japonia și Australia.

Mai mult, chiar și în țările în care Golful nu este un sport atât de popular în rândul maselor, cum este România, există numeroși pasionați ai acestui sport, care sunt la curent cu toate noutățile și reușesc să obțină sume considerabile din pariuri - acesta este avantajul sporturilor de nișă: este mai ușor să câștigi.

O mare parte din acești pariori aleg platforma de pariuri online 888sport.ro, care oferă simplitate în folosire, acces de pe orice dispozitiv și cote fantastice la toate evenimentele esențiale din lumea Golfului, de la cele 4 Campionate Majore, până la Ryder Cup și, începând din 2016, chiar Jocurile Olimpice.

Descoperă moduri de pariere în Golf

Dacă te pasionează acest sport și vrei să pariezi, dar nu știi cum, îți venim în ajutor cu sfaturi prețioase și trucuri practice. În primul rând, fie că ești un parior profesionist, sau unul profesionist în devenire, trebuie să ții cont de cât mai multe detalii și statistici despre jucători, locul de desfășurare al evenimentului, și multe altele.

Când vorbim de jucători, fiecare are propriile puncte tari și slabe. Cel mai simplu și relevant mod de a cunoaște cu cine ai de-a face este să le urmărești meciurile, statisticile, dar și viața de zi cu zi. Există fel și fel de site-uri care îți vând ponturi-minune, însă cea mai inteligentă strategie de a paria este cea gândită de tine!

Cât despre modurile de pariere, 888sport îți pune la dispoziție o gamă largă de combinații, pentru ca tu să poți câștiga în termenii tăi: de la pariuri pe câștigătorul meciului, până la „pariuri împotriva terenului”, pariuri pe pâștigătorul Campionatului, și chiar Pariuri Live!

Pariază pe cele mai puternice campionate Golf

Cele mai importante evenimente la care trebuie să se uite un parior profesionist din lumea Golfului sunt, bineînțeles, cele 4 campionate majore: Masters Tournament – în aprilie, Campionatul PGA – în mai, U.S. Open – în iunie, dar și The Open Championship, jucat în luna iulie în Marea Britanie. Câștigătorul acestor 4 turnee în același an, se numește că este deținătorul unui Grand Slam.

Firește, există multe alte competiții la fel de palpitante pe care poți plasa pariuri golf, ca de exemplu, Ryder Cup – o competiție pe echipe, fără premii – European Tour, și chiar competițiile din cadrul Jocurilor Olimpice.

Tot ce trebuie să știi înainte de a paria

Golful este mult mai simplu decât pare. Fiecare rundă presupune jucarea unui anumit număr de găuri într-o ordine dată, pe un teren de golf. Pentru campionate, numărul acesta este 18. Este de menționat că jucătorii nu concurează împotriva adversarilor, ci cu ei înșiși, ținând cont de numeroase aspecte, inclusiv terenul pe care joacă, condițiile meteo, abilități, dar și propriile limitări.

Încă ceva... există evenimente precum The Race to Dubai sau PGA Tour, care se desfășoară pe durata unei zile întregi. Ritmul Golfului este, de regulă, destul de lent, iar pauzele – destul de mari. Aceste lucruri îți oferă timp nu doar să plasezi Pariuri Live, ci și să cauți pe internet informații, pentru a-ți optimiza la maximum șansele de câștig.

Chiar dacă nu ești la calculator, cu 888sport te poți descurca perfect doar cu telefonul mobil sau tableta!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei