empty content

Pariuri UFC & MMA

Deși la început, luptele UFC erau considerate ca fiind barbare, în ziua de azi MMA-ul este un sport extrem de popular, apropiindu-se, ca număr de fani, de box sau kickboxing.

Ultimate Fighting Championship (UFC) reprezintă cea mai cunoscută competiție de arte marțiale mixte care, la rândul lor, au devenit cunoscute datorită amplorii pe care au luat-o evenimentele UFC.

Aceste competiții, peste 150 în fiecare an, atrag sute de mii de pariori. Foarte mulți dintre aceștia aleg platforma de pariuri online 888sport, datorită interfeței ușor de folosit, aplicației disponibile pe orice dispozitiv, cotelor fantastice, dar și bonusurilor atractive!

Cele mai bune cote UFC

Oricât de dure, sau chiar brutale, ar fi luptele UFC, cu 888sport vei încasa... doar câștiguri. Pentru că știm cât de mult îți plac artele marțiale mixte, îți oferim cele mai bune cote pentru toate luptele desfășurate sub egida UFC.

Mai mult, îți punem la dispoziție foarte multe moduri de a paria, pentru a-ți pune în valoare toate abilitățile tale de parior.

Firește, cel mai simplu este pariul pe câștigător, unde pariezi pe rezultatul unui meci, însă poți încerca multe alte moduri de a paria. Spre exemplu, poți intui cum se va termina meciul, sau chiar în ce rundă va fi K.O.-ul!

Însă, de departe cel mai inedit mod de a paria este reprezentat de pariuri live, unde poți plasa oricâte pariuri dorești chiar după începutul luptei! În felul acesta, poți simți acțiunea și încotro se îndreaptă lupta, și poți plasa în orice moment pariul câștigător.

Care sunt luptele „importante” pe care poți să pariezi? Ei bine, toate luptele UFC sunt importante, iar aici, pe 888sport, poți paria pe oricare din ele și în orice formă. Cu toate acestea, bătăliile decisive sunt luptele pentru titlu. Analizează jucătorii, recunoaște favoritul și plasează un pariu cât mai devreme în campionat pentru a-ți asigura un câștig fabulos!

Cele mai avantajoase cote MMA le găsești pe 888sport

MMA este unul din sporturile unde poți câștiga cel mai ușor bani. De ce? Deoarece, conform statisticilor, favoriții câștigă mult mai rar decât, spre exemplu, în cazul fotbalului. Din această cauză, mulți consideră că pariatul pe MMA înseamnă loterie – nimic mai neadevărat. Dimpotrivă, un parior profesionist vede în asta șanse mult mai mari să identifice pariuri de valoare (value bets).

Ține doar de tine să cunoști luptătorii, să analizezi factorii externi (unde se află ringul, meciurile anterioare, oboseala acumulată) și să pariezi inteligent.

Mai întâi, află cât mai multe despre fiecare din luptător în parte. Palmaresul poate fi un indicator bun al performanțelor unui luptător, însă nu te lăsa păcălit – sunt mulți factori care contribuie la acesta: care sunt categoriile de greutate în care a concurat și împotriva cui, în ce rundă a dat K.O.-urile, la câte puncte diferență a obținut celelalte victorii, și multe altele. Aplicând această strategie, cotele înalte pe care ți le oferim pot deveni un dublu avantaj, dacă luptătorul pe care l-ai identificat ca având cele mai multe șanse nu este favoritul.

Nu în ultimul rând, pentru a paria inteligent trebuie să cunoști forma fizică a luptătorilor, gradul de oboseală, precum și eventualele accidentări suferite recent. Punând cap la cap toate aceste detalii, ai toate șansele să devii un parior de succes.

Mai mult, pe 888sport îți poți maximiza câștigurile cu bonusurile fabuloase pe care ți le oferim. Fă-ți acum cont și ai cel mai mare bonus din România la primul depozit!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei