empty content

Tot ce trebuie să știi despre pariuri volei

Voleiul reprezintă o opțiune cu adevărat inedită pe care o au pariorii. Deși e considerat un sport de nișă, popularitatea sa în creștere a făcut ca numărul de pariuri plase în România pe acest sport în ultimii ani să explodeze.

Pe 888sport poți paria pe toate meciurile celor mai importante campionate, de la Cupa României și Campionatul European, la Campionatul Mondial, Liga Campionilor sau Jocurile Olimpice. Pentru că vrem să îți fim alături oricând, am pus pe picioare cea mai avansată platformă de pariuri online din România.

Acum, poți paria de oriunde, de pe orice dispozitiv: Android, iPhone, tabletă, laptop. Ai cele mai bune cote, cele mai complexe moduri de pariere și, mai nou, posibilitatea de a paria Live.

Metode de pariere profitabile

Competitivitatea crescută a voleiului îl face sportul perfect pentru pariuri. Aici, pe 888sport, îți punem la dispoziție moduri practic nelimitate de pariere, pentru a putea juca precum un adevărat profesionist.

Pariurile 1x2 rămân, firește, cea mai simplă opțiune, perfectă pentru situațiile când vrei să îți susții echipa preferată și ai încredere deplină în aceasta. Însă, dacă vrei să îți pui flerul și abilitățile în valoare, poți încerca moduri complexe, precum numărul de seturi, o altă opțiune extrem de populară printre pariori.

Pariurile pe handicapuri sunt utile în foarte multe situații și ar trebui să se regăsească în portofoliul fiecărui parior, pentru că ele oferă posibilitatea de a plasa pariuri cu cote echilibrate în cadrul partidelor dezechilibrate.

Iată cum funcționează: atât la handicapul european cât și la cel asiatic, una dintre echipe primește un avantaj fictiv, în timp ce cealaltă primește un handicap fictiv. Spre exemplu, dacă o echipă pornește cu un handicap de 1 gol, aceasta trebuie, în realitate, să bată la diferență de minim 2 goluri pentru ca pariul să fie câștigător.

Pariuri campionate volei – de știut

Aici, la 888sport, ai șansa să pariezi pe oricare din marile competiții de volei. Trebuie doar să prospectezi, să alegi meciurile perfecte și să pariezi la sigur cu 888sport!

Îți reamintim, Cupa Mondială de Volei e diferită de Campionatul Mondial și joacă rolul de calificator pentru Jocurile Olimpice. Evenimentele mai frecvente, ținute anual, sunt Liga Mondială de Volei (la masculin) și Grand Prix-ul de Volei (la feminin). În plus, există multe alte campionate continentale, precum cel European și cel al Americii de Sud, dar și naționale, unde trebuie menționate Campionatele Naționale de Volei Masculin și Feminin.

Nu uita că îți punem la dispoziție și Pariuri Live! Ce înseamnă asta pentru tine? Că în timp ce urmărești meciul, dacă ai instinctul că ceva urmează să se întâmple, nu trebuie decât să îți scoți telefonul din buzunar și să plasezi în doar câteva secunde pariul câștigător.

Strategii pariere și un pont pentru câștig

Voleiul are multe trăsături în comun cu baschetul, însă există și o diferență majoră: spre deosebire de baschet, contează mai puțin calitatea fiecărui jucător în parte. Aici, puterea unei echipe stă în cât este de unită și de bine coordonată. De aceea, numărul de jocuri în aceeași formulă este un parametru foarte important.

Dacă vrei să începi să pariezi pe volei, uite un pont: o să îți fie mai ușor decât ai crede. Conform principiului lui Pareto, sporturile mai puțin populare permit parierea cu o acuratețe mult mai mare decât sporturile precum fotbalul, la același efort. Așa că, ce mai aștepți?

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei