Pariuri sporturi cu motor

Din vara lui 1900, când sporturile cu motor au fost introduse pentru prima oară în Jocurile Olimpice ca evenimente demonstrative, evoluția acestora a fost, probabil, cea mai spectaculoasă dintre toate sporturile, în principal datorită creșterii tehnologice exponențiale.

În prezent, „cursele de cai putere”, fie că ne referim la competițiile de Formula 1, campionatele de motociclism, NASCAR sau raliuri, atrag milioane de fani din întreaga lume, sunt dornici să audă sunetul motoarelor turate și să simtă mirosul de cauciucuri încinse.

Puține sporturi sunt la fel de incitante, mai ales atunci când e în joc și un bilet de încasat. Aici, la 888sport, îți punem la dispoziție o gamă largă de evenimente aparținând celor mai populare sporturi, de la Formula 1 la Nascar și la competițiile de super-mașini. Cu alte cuvinte, dacă urmărești un eveniment, poți fi sigur că îl găsești și pe platforma noastră de pariuri sportive.

Pariuri sporturi cu motor la cele mai înalte cote

Numără-te printre miile de pariori profesioniști sau profesioniști în devenire care au încrede în 888sport.ro! Vrei să știi de ce atât de mulți oameni aleg platforma noastră? Foarte simplu: ușurință în utilizare, posibilități practic infinite de a paria, dar și cote uimitoare.

Aici, la 888sport, pariurile nu cunosc limite! Ai cele mai variate moduri de a paria, de la clasicele pariuri pe poziții la finish, până la timpii de cursă, conducătorul primei ture, sau chiar ordinea eliminării.

În plus, îți oferim cele mai substanțiale bonusuri din lumea pariurilor. Creează-ți acum un cont gratuit și primești cel mai mare bonus la primul depozit din România! Intră pe pagina de promoții să vezi ce ți-am mai pregătit!

Pariuri live la competițiile de sporturi cu motor

Dacă vrei să devii parior profesionist și să câștigi cât câștigă aceștia, mergi pe mâna lor. Știi care este secretul? Pariuri live!

Acesta este de departe cel mai valoros pont pe care ți-l poate vinde cineva, iar noi ți-l dăm gratis! Pariurile live au din start cote mai bune decât cele pre-stabilite și, în plus, ai ocazia să observi în timp real performanța concurenților, stilul de a conduce , dar și condiția tehnică a vehiculelor.

Ce se întâmplă, spre exemplu, dacă favoritul cursei are probleme tehnice încă de la start? Pariurile live te împiedică să faci greșeala de a paria pe acesta, astfel scutindu-te de foarte mulți nervi și de bani pierduți.

Analizând în detaliu fiecare caracteristică a cursei și identificând ocaziile, pariorii profesioniști ajung să câștige sume fabuloase prin mai multe pariuri „inspirate” plasate în timpul aceleiași curse. Mai mult, ai ocazia să închizi pariurile în orice moment, astfel preîntâmpinând un eventual dezastru.

Pariuri Formula 1 ca la carte

Nu în ultimul rând, dacă vrei să pariezi ca un profesionist, trebuie să iei în calcul toți factorii.

Spre exemplu, dacă alegi să pariezi pe favoritul tău la o cursă de Formula 1, asigură-te că știi de ai de la început toate „datele problemei”. Primul detaliu de luat în seamă este chiar pista. Cât de lungă e, care sunt gradul de dificultate și condițiile meteo – sunt doar câțiva din factorii ce trebuie luați în considerare.

Al doilea aspect este reprezentat de mașină. Cum s-a descurcat aceeași mașină pe un traseu asemănător? Care este reputația mecanicilor?

Nu în ultimul rând, cât de abil este șoferul? Ce a dovedit în ultimele competiții?

Doar punând cap la cap toate aceste detalii, îți poți crește la maximum șansele de câștig și poți spune că ai pariat cu adevărat inteligent!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei