empty content

Popular
 • Liga
...

Marea Britanie 

2
A-Z

Global 

6

Italia 

1

Marea Britanie 

2

Norvegia 

1

Suedia 

5

Pariuri alte evenimente

Pasiunea noastră pentru pariuri nu se încheie nicidecum cu sporturile. Dimpotrivă, noi, cei de la 888sport, îți punem la dispoziție o gamă amplă de pariuri din toate domeniile care te interesează, de la televiziune (The Voice, Eurovision, chiar și Game of Thrones) până la cinematografie (premiile Oscar) și chiar și știință (premiile Nobel).

Îți oferim aceleași cote avantajoase, moduri de a paria din cele mai diverse, dar și bonusurile fabuloase de bun-venit pe care le punem la bătaie pentru toate pariurile sportive. Mai mult, poți trăi la maximum intensitatea evenimentului pariind Live!

Dacă te întrebi cât de departe am mers în încercarea de a-ți satisface dorința de a paria și de a-ți susține favoritul, răspunsul este „foarte departe”! Iată o listă cu doar câteva din competițiile pe care poți paria împreună cu 888sport:

 • Eurovision
 • Premiile Oscar
 • Premiul Nobel
 • Evenimente din lumea finanțelor

Pariuri Eurovision – susține-ți favoritul!

Una din cele mai longevive competiții televizate din lume, transmițându-se în fiecare an încă din 1956, când a fost inaugurat, Eurovision Song Contest este urmărit anual de sute de milioane de oameni. Dacă te numeri printre ei și crezi în favoritul tău, arată-ți susținerea și pariază acum pe 888sport.ro! Noi îți oferim cele mai tari bonusuri, pentru a-ți premia încrederea.

Îți oferim una din cele mai avansate platforme de pariuri online, disponibilă de pe toate dispozitivele, precum și cele mai bune cote! Mai mult, ai posibilitatea de a paria live în orice moment, astfel sporindu-ți considerabil șansele de câștig. Pariază pe favoritul tău pentru Eurovision România, dar și pe preferatul tău din oricare din cele 50 de țări, atât în cele două semifinale, cât și în marea finală!

Dacă simți energia momentului și emoția transmisă de concurenți, poți paria în timp real, chiar în timpul prestațiilor din timpul competiției, pentru că 888sport îți pune la dispoziție pariuri live!

Alege-ți steaua cu pariuri Oscar

Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute și sub numele de premiile Oscar, reprezintă cel mai important eveniment cinematografic al anului, iar râvnita statuetă aurie – cel mai prestigios premiu din domeniu.

O lume întreagă urmărește această festivitate, iar milioane de oameni pariază deja pe favoriții lor. O poți face și tu acum pe platforma de pariuri online 888sport.ro! În plus, ca să simți momentul, sau dacă pur și simplu ai uitat să plasezi un pariu, o poți face Live, fix înainte de anunțarea câștigătorului uneia din cele 24 de categorii.

Votează-ți actorul preferat pentru titlul de cel mai bun actor în rol principal sau secundar, filmul favorit pentru titlul de cea mai bună peliculă a anului, dar și cel mai bun sunet, cea mai bună animație, cel mai bun documentar, scurt metraj, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră, sau oricare altă categorie.

Pe 888sport ai pentru Pariuri Oscar cele mai avantajoase cote și, în plus, beneficiezi de aceleași bonusuri uimitoare cu care te-am obișnuit.

Pariuri seriale

Care e serialul pe care îl privești cu sufletul la gură? Peaky Blinders? Game of Thrones? Cum ar fi dacă ți-am spune că acum poți paria pe finalul poveștii, sezonului, sau chiar pe următorul personaj de pe lista neagră a lui George R. R. Martin?

Intră pe 888sport, pune-ți la încercare intuiția și pariază acum pe derularea poveștii care crezi că e cea mai probabilă. Poți câștiga sume fantastice în timp ce îți urmărești personajele favorite din serialul tău preferat.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei