empty content

Popular
 • Liga
...
A-Z

Pariuri baseball

Baseball-ul este sportul-simbol al americanilor, iar asta nu doar pentru că de acolo a pornit, ci și pentru că regulile sale complexe îi țin pe mulți străini la distanță. Cu toate acestea, odată ce reușești să îl înțelegi, înțelegi și pasiunea nebună a americanilor față de acest sport.

De fapt, cu o bază internațională de fani în continuă creștere, în curând World Series nu doar că își va merita numele, dar poate chiar va găzdui echipe din alte țări! În orice caz, evenimentele MLB atrag an de an sute de mii de pariori din toată lumea. O mare parte dintre aceștia, inclusiv foarte mulți pariori profesioniști, aleg 888sport, din motive bine întemeiate.

În primul rând, aici găsești cele mai bune cote pentru pariuri online, atât pentru World Series, cât și pentru evenimentele internaționale de baseball, precum World Baseball Classic.

În al doilea rând, 888sport îți pune la dispoziție o platformă cu foarte multe facilități, însă ușor de folosit, disponibilă pe toate dispozitivele, de la laptop la Android, iPhone sau iPad!

Și asta nu e tot! Pe lângă cotele fantastice, ai posibilități practic nelimitate de a paria, inclusiv Live, dar și unele din cele mai atractive promoții de sport.

Cum funcționează? Extrem de simplu: înregistrează-te, pariază și prinde bonusul. Îți oferim cel mai mare bonus de bun-venit la prima depunere, dar și promoții speciale pentru sporturile americane pe care alegi să pariezi.

Sună prea bine ca să fie adevărat? Intră pe 888sport.ro și convinge-te!

Pariuri MLB pentru pariorii inteligenți

Care sunt echipele care te-au făcut să îndrăgești acest sport? Ești fan al St. Louis’ Cardinals? Ți-a plăcut dintotdeauna mascota Chicago Cubs, sau te-a atras energia „șosetelor roșii” din Boston?

Indiferent care este echipa ta favorită, intră și susține-o, pariind pe victoria ei! Pentru că orice victorie se savurează mult mai bine cu un bilet câștigător în mână sau, în cazul de față, cu un mega-pariu de încasat pe contul tău 888sport.

Cele mai bune cote Baseball

Vrei să știi cum să ieși pe plus în mod constant, sau chiar să trăiești din asta, cum fac pariorii profesioniști? Foarte simplu!

În primul rând, urmărește cu atenție mai multe meciuri de baseball, prinde din zbor regulile și învață dinamica jocului.

Apoi, urmează exemplul pariorilor profesioniști: folosește întreg arsenalul de pariuri sportive pe care ți-l punem la dispoziție! Nu te limita doar la pariuri pe victorie sau scor final, ci pariază pe numărul de home-runs, hits, stolen bases, și multe altele!

Cu 888sport poți plasa pariuri baseball live

Încă un lucru: profesioniștii preferă pariuri live! De ce? Pentru că analiza fiecărui detaliu, de la starea vremii, până la condiția fizică și motivația jucătorilor sunt lucruri de finețe pe care un ochi ager le poate surprinde, și care pot fi un pronostic extraordinar al meciului.

Pariurile live au încă un avantaj major: te ajută să trăiești meciul la intensitate maximă! Ele te vor face să fii atent la fiecare mic detaliu, știind că acesta poate sta la baza pariului câștigător!

În plus, pariurile live deschid o nouă lume a strategiilor. Să presupunem că ești pe canapea și privești meciul. Dintr-odată, surprinzi un amănunt cheie, care poate schimba radical soarta jocului. Tot ce trebuie să faci este să ridici telefonul, să intri pe aplicația 888sport și să apeși butonul „Plasează pariu”! O simplă sclipire de moment îți poate aduce câștiguri fenomenale!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei