empty content

Live  Chiar acum  

2
Popular
 • Liga
 • Meci, Handicap & Total Goluri
A-Z

Liga Campionilor (F) 

3

Polonia 

1

Suedia 

7

Pariuri Handbal

Deși este un sport relativ tânăr, forma actuală a acestuia dezvoltându-se abia la sfârșitul secolului XIX, el a devenit în scurt timp una din cele mai populare discipline sportive din România, alături de fotbal, baschet și tenis.

Rezultatele impresionante ale handbalistelor și handbaliștilor români au crescut notorietatea sportului, și odată cu aceasta, și baza de fani. Dacă te numeri printre ei, susține-ți echipa preferată și pariază pe ea alături de 888sport.ro!

Din anul 2008 am reușit să creăm cea mai performantă platformă de pariuri online din România. În prezent, ai cele mai bune cote de pe piață la toate meciurile, de la campionatele de junior și Supercupa României, până la campionatele europene, sau chiar mondiale.

Mai mult, poți paria în doar câteva secunde de pe orice tip dispozitiv, de la telefoane Android și iPhone-uri până la PC, oriunde te-ai afla!

Cele mai bune cote la pariuri sportive

Suntem de părere că pariorii se împart în două categorii: profesioniști și profesioniști în devenire. De aceea, pe 888sport îți oferim cele mai avantajoase cote la toate meciurile din toate campionatele la care te poți gândi. Mai mult, acum ai la dispoziție moduri practic nelimitate de a paria pe echipa favorită și de a câștiga.

Știi care este caracteristica definitorie a pariorilor profesioniști? Faptul că aceștia folosesc toate uneltele care li se pun la dispoziție pentru a-și maximiza șansele și câștigul potențial. De aceea, mulți dintre aceștia aleg să joace pe 888sport! Aici, poți să pariezi clasic, pe victorie sau scor, sau îți poți pune abilitățile la încercare, pariind pe număr de goluri, marcatori, sau chiar minutul în care aceștia înscriu.

În plus, ca să îți optimizezi câștigurile ca un adevărat profesionist, profită de pariurile cu handicap de tip european sau asiatic!

Pariuri handbal live

Din anul 2008 suntem alături de pariorii din România, și de la început am fost promotori ai progresului. Iar astăzi, progresul poartă numele de „Pariuri Live”!

Știi cât de dureros este să rupi biletul de pariuri după primele 10 minute din meci? Asta nu trebuie să se mai repete! Pariază live și hotărăște soarta pariurilor tale. Nu contează că ești acasă, în autobuz, sau în tribune, cu 888sport poți să pariezi și să câștigi în doar câteva secunde.

Nu în ultimul rând, pariurile live deschid noi orizonturi în ceea ce privește posibilitățile. Ai depistat un indiciu valoros? Recunoști o strategie care are șanse mari să aducă victoria echipei tale favorite? Simți că urmează o răsturnare de situație de-a dreptul fabuloasă? Intră pe 888sport la momentul potrivit, pariază pe următoarea echipă marcatoare, sau chiar pe cel care va înscrie următorul gol, și câștigă sume spectaculoase!

Soarta e în mâinile tale!

Pariază ca un profesionist

Pariatul nu este o loterie, ci mai degrabă o combinație între artă și știință. 888sport îți pune la dispoziție numeroase unelte care să îți aducă victoria mai aproape.

Mai mult, îți recompensăm pasiunea și încrederea prin cele mai consistente promoții de sport din lumea pariurilor. Intră pe site, fă-ți cont și primești cel mai mare bonus de bun-venit din România. Stai cu ochii pe pagina noastră de promoții pentru a descoperi toate bonusurile pe care ți le pregătim!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei