Pariuri e-Sports pentru adevărații playeri

Jocurile pe calculator sunt mai mult decât niște simple jocuri – sunt un mod de viață! Doar un adevărat gamer cunoaște boost-ul de adrenalină resimțit în urma fiecărui kill la CS:GO, sau fiorii fiecărui Rampage în DOTA 2. Și doar un player poate recunoaște frumusețea unui joc dintr-o ligă profesionistă.

Platforma de pariuri sportive 888sport îți împărtășește pasiunea pentru jocuri și îți oferă șansa să pariezi pe cele mai tari meciuri din cele mai mari campionate ale tuturor marilor e-Sports de astăzi.

Dacă ești un împătimit al jocurilor și ești la curent cu toate campionatele, fii un fan adevărat al echipei favorite de e-Sports și pariază pe ea! Crezi că poate nu avem jocul de care ești pasionat? Mai gândește-te! Dispunem de o listă foarte lungă a celor mai populare e-Sports. Iată doar câteva din ele:

 • CS:GO
 • Call of Duty
 • Dota 2
 • FIFA
 • Hearthstone
 • League of Legends
 • Overwatch
 • Starcraft 2

Pariuri CS:GO – alege-ți tabăra!

Mult-așteptatul remake al shooter-ului lansat în urmă cu 19 ani, care a făcut furori în rândul playerilor de toate vârstele, se întoarce într-o nouă formă. Cu turnee internaționale atât sponsorizate de către Valve, cât și independente, CS:GO devine una din cele mai căutate atracții ale pariorilor de e-Sports.

Cu un nivel de adrenalină maxim, dar cu reguli bine stabilite, acesta oferă un nivel de previzibilitate ce permite parierea la nivel profesionist, iar 888sport este, credem noi, locul unde pasiunea ta pentru gaming devine maxim de profitabilă. Și asta pentru că îți oferim cea mai variată gamă de evenimente, moduri extrem de diverse de a-ți valorifica skill-urile de parior, dar și cote avantajoase.

Mai mult, îți punem la dispoziție pariuri live, pentru a simți flow-ul meciului!

Câștigă acum cu pariuri DOTA2

Există asemănări izbitoare între CS:GO și DOTA2: amândouă au început în urmă cu mulți ani ca simple MOD-uri la jocuri celebre, ambele sunt remake-uri legendare, cu un număr fabulos de jucători, și ambele sunt extrem de căutate de către pariori.

Defence of the Ancients 2 este unul din cele mai jucate MOBA-uri din istorie, adunând zilnic peste un milion de jucători. Nu e de mirare că există campionate de DOTA 2 cu premii în valoare de milioane de dolari.

Care e echipa ta favorită? Team Secret? Alliance? Evil Geniuses? 888sport este locul cel mai potrivit în care o poți susține, pariind pe ea! Aici poți paria la toate meciurile din cele mai mari competiții anuale de DOTA 2, de la DreamLeague și The International până la World Electronic Sports Games și The Bucharest Major!

Pariuri League of Legends pentru gamerul din tine

Singurul MOBA care ar putea învinge DOTA2 ca popularitate este, desigur, League of Legends, un joc cu un gameplay asemănător însă, afirmă unii, mai ușor de jucat și mult mai entertaining. Strângând o bază de jucători de peste 70 de milioane și cu 25 de milioane de playeri zilnic, LoL este unul din jocurile care au ridicat e-Sports la rangul de fenomen global.

Dacă an de an urmărești cu sufletul la gură World Championship, Mid-Season Invitational sau All-Star, și dacă ai wallpaper cu Invictus, Griffin sau Cloud 9, 888sport e pentru tine! Îți punem la dispoziție cele mai bune cote la toate meciurile din campionatele de mai sus, și nu numai, dar și cele mai variate moduri de a paria, inclusiv live, pentru a-ți pune în valoare skill-ul pe care l-ai dobândit în sute și sute de meciuri jucate.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei