Pariuri Tenis

Doi jucători, o minge și o bază de fani fideli numărând milioane au făcut tenisul să devină unul din cele mai îndrăgite sporturi din lume. Iar noi, cei de la 888sport, fani înrăiți ai acestuia, am creat o platformă de pariuri care să surprindă toate detaliile acestui sport. De la ușurința cu care poți paria pe orice dispozitiv, de la telefon și tabletă până la desktop, până la cotele avantajoase și bonusurile atractive, platforma noastră îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te bucura la maximum de „sportul alb”.

Tenisul este în momentul de față al doilea cel mai popular sport din România, lucru care se datorează, în mare parte, performanțelor senzaționalei Simona Halep! Dacă ești un fan înrăit al acestui sport, cunoști punctele forte și cele slabe ale celor mai bine-cotați sportivi, dar și avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de terenuri, 888sport este platforma de pariuri sportive potrivită prin care să îți susții favoriții!

Pariuri tenis fără limite

În tenis, anual se desfășoară numeroase campionate unde poți paria și îți poți susține jucătorii preferați. De la ATP World Tour, Cupa Davis și Grand Slam-urile US Open, Wimbledon, Australian Open și French Open, până la turneele ATP 250, Masters 1000, Barclays Finals și WTA Tour Championships, 888sport îți oferă mediul perfect în care să îți arăți pasiunea și să îți testezi flerul.

Mai mult, dacă vrei să trăiești jocul la adevărata sa valoare, dacă vrei să simți zgura de la Roland Garros sau cimentul de pe US Open, dacă vrei să fii mișcat de fiecare servă, 888sport îți pune la dispoziție pariuri live. În felul acesta poți să simți flow-ul meciului, poți vedea condiția jucătorilor și poți paria în timp real, pentru a-ți maximiza câștigurile!

Grand Slam – legendarele competiții din tenis

Turneele de „Mare Șlem” sunt considerate cele mai importante turnee din lume. Wembley, US Open, Australian Open și French Open, câștigat în 2018 de Simona Halep, adună anual zeci de mii de spectatori și milioane de telespectatori din întreaga lume.

Dacă și tu ești un împătimit al tenisului, 888sport este locul perfect pentru a-ți susține favoriții, dar și de a-ți pune flerul în valoare și a câștiga cele mai mari sume. Îți punem la dispoziție cea mai largă varietate de pariuri la toate meciurile importante. De la pariuri pe meci, ghem ori set, și până la pariuri pe numărul total de tiebreak-uri și pariuri de tip handicap, tu ești cel care face regulile jocului!

Cunoscând jucătorii și terenurile care i-au consacrat, poți profita de acest detaliu pentru a prevedea soarta unei partide, mărindu-ți inteligent câștigurile. Nu uita că iarba de pe Wimbledon impune un joc tehnic și rapid, în timp ce cimentul de pe US și Australian Open, și mai ales zgura de pe Roland Garros sunt cele care îi încetinesc pe jucători, cerând o condiție fizică de fier și o concentrare maximă.

Pariază inteligent pe meciurile ATP și WTA

Meciurile din turneele mai mici ATP și WTA au anumite avantaje pe care le poți exploata pentru a-ți crește considerabil șansa de câștig. Spre exemplu, big-serverii din tenisul masculin, adică jucătorii înalți care își cedează foarte rar serviciul, nu se descurcă prea bine când vine vorba de retur, majoritatea meciurilor fiind decise în tiebreak-uri. Cu 888sport, acest „pont” poate fi valorificat la maximum, având posibilitatea să joci over-uri în seturi sau meciuri, sau chiar tiebreak în meci.

În plus, se întâmplă des ca tenismenele cotate ca favorite de către agenții să fie într-o formă mai slabă din cauza oboselii sau accidentărilor. Poți specula acest aspect pentru a ajunge la câștiguri spectaculoase.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei