Descoperă cele mai avantajoase cote NBA de pe piață

NBA. National Basketball Association. Câmpul de bătălie al greilor. An de an, întreaga lume e cu ochii pe America, locul de plecare al fenomenului mondial numit baschet. Într-un sezon, care ține din Octombrie până în Aprilie, fiecare din cele 30 de echipe (29 din State și una din Canada) trebuie să joace 82 de meciuri, dintre care jumătate acasă și jumătate în deplasare, lucru ce pune o reală presiune pe jucători.

Complexitatea NBA-ului stă în multiplele competiții din cadrul unui sezon, lucru care îi face pe profesioniștii pasionați de acest sport să utilizeze moduri inedite de a paria. Pentru că suntem pasionați de baschet, am creat cea mai modernă platformă de pariuri online din România, disponibilă pentru telefon, tabletă și laptop. Acum este mai simplu ca oricând să pariezi. Fie că ești în mașină, în barul preferat sau acasă, pe canapea, tot ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe câștiguri fabuloase este să apeși butonul „Plasează pariu”.

Pe 888sport ai acces la mai multe tipuri de pariuri NBA

Cel mai simplu, dar nu și cel mai popular mod de a paria este pe echipa câștigătoare. Pentru că baschetul este un sport complex, 888sport îți oferă moduri practic nelimitate de a paria, precum pariurile cu handicap. Practic, este oferit un handicap care echilibrează cotele, făcând meciurile dintre echipe foarte diferite ca aptitudini, mai atractive. Nu trebuie să uităm nici de pariurile over/under (la număr total de puncte), unde trebuie doar să alegi dacă numărul de puncte depășește (over), sau nu depășește (under) pragul impus de casa de pariuri.

Dar adevărata revoluție și, în același timp, secretul pariorilor profesioniști constă în Pariuri Live. Gândește-te cum ar fi să urmărești în direct meciul echipei tale preferate NBA, să simți fazele productive ale jocului și să plasezi în doar câteva secunde pariul câștigător!

Cele mai eficiente strategii pariuri pentru baschet

Ca la orice sport, o pre-analiză eficientă te va duce cu cel puțin un pas mai aproape de câștig. Secretul este să faci diferența între factorii majori (componența echipelor, accidentații, stilul de joc, bilanțul ultimelor meciuri), factorii minori (banca de rezerve, oboseală, divizia) și cei indirecți (avantajul terenului propriu și power ranking-ul).

Dacă vorbim de NBA, trebuie să iei în calcul programul extrem de încărcat al echipelor. Aici, mai mult decât orice, intervine oboseala jucătorilor, aspect foarte important. Apoi, statisticile arată că propriul teren constituie un real avantaj, mai ales în cazul echipelor cu galerii puternice.

Regulile se schimbă dacă alegi să plasezi pariuri baschet pe evenimente precum All Stars, unde echipele sunt nou-formate pe principiul „țară, țară, vrem ostași”. Aici sunt mai importante ca oricând statisticile obiective privind fiecare jucător în parte: driblatul, numărul de coșuri, numărul de puncte, meciurile jucate.

Acum ai pariuri MVP la cele mai înalte cote

MVP (Most Valuable Player) reprezintă un titlu onorific acordat la finalul sezonului de către o echipă de comentatori sportivi și jurați, celui mai „valoros” baschetbalist din sezonul respectiv. LeBron James, Dirk Nowitzki și Vince Carter sunt printre cei mai bine cotați jucători NBA din prezent, însă care este jucătorul tău preferat? Dacă ai încredere că acesta va primi următorul titlu de MVP, iar poza sa va fi așezată în Hall of Fame lângă cele ale lui James Harden, Russell Westbrook și Stephen Curry, pariază pe el și pune mâna pe câștigurile fantastice oferite de 888sport!

1.69.0-rc-release-core-1.19-1
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei