empty content

 • Liga
 • Cote meci & Handicap Frame

WST Pro Series 

 • Cote meci
 • Handicap Frame

Plasează inteligent pariuri Snooker

Snooker-ul este printre sporturile cu cea mai rapidă ascensiune în popularitate din ultimul deceniu, în special în rândul pariorilor. Chiar dacă cei mai puțin experimentați îl trec uneori cu vederea, pariorii profesioniști pot vedea toate avantajele parierii pe un sport de nișă.

Snooker-ul este cu siguranță un sport care poate aduce profit atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Odată ce l-ai înțeles și ai învățat exact tiparele de pariere, vei ajunge să iubești acest sport marcat de eleganță și fair-play.

Care este, de fapt, diferența dintre Snooker și Biliard

Deși fac parte din aceeași categorie de sporturi, care implică lovirea bilelor cu un tac, asemănările se încheie aici. Mesele de Snooker sunt mult mai mari, au pe ele 22 de bile (incluzând-o pe cea albă), spre deosebire de biliard, unde numărul variază între 10 și 16. Bilele colorate sunt, în ordinea valorilor: 15 roșii, una galbenă, una maro, una albastră, una rozi, una neagră și una verde.

De asemenea, când vine vorba de pariuri, opțiunile se schimbă puțin. Cele mai populare moduri de pariere sunt: victoria, culoarea primei bile înscrise, pariuri pe frame-uri, pariuri cu handicap, numărul total de frame-uri, și mai ales plasarea unui pariu pe 147.

De ce 147? Acesta este punctajul maxim care poate fi obținut. Deși extraordinar de dificil, într-un turneu major precum Campionatul Mondial, există o medie de 7-13 meciuri în care se reușește această performanță. Profită de cotele uriașe ale acestei opțiuni pentru a prinde câștigurile fantastice oferite de 888sport.ro!

Prinde cele mai bune cote la cele mai mari campionate de Snooker

Pentru a te bucura de Snooker ca un adevărat Lord, am conceput una din cele mai avansate platforme de pariuri online din România. Acum poți paria de pe orice dispozitiv, oriunde ai fi. Mai mult, îți punem la dispoziție cele mai avantajoase cote de pe piață, indiferent care este turneul pe care alegi să pariezi.

Deși Campionatul Mondial ținut pe Sheffield an de an, în luna aprilie, e considerat cel mai important eveniment din lumea Snooker-ului, îți oferim toate marile turnee de pe glob, de la UK Snooker până la Premier League.

Dar dacă te simți stăpân pe joc și vrei să câștigi ca un parior profesionistul, secretul stă în Pariuri Live, pe care ți le punem la dispoziție pentru toate meciurile importante. Acum poți simți direcția jocului și poți plasa oricând, de oriunde, pariul câștigător.

Cunoaște regulile

Scopul snooker-ului este să obții mai multe puncte decât adversarul, începând prin a băga bilele roșii și colorate, în mod alternativ. În ordinea punctajelor, bilele colorate sunt: galbenă, verde, maro, albastră, roz și neagră, valorând de la 2 la 7 puncte respectiv.

Bila albă e lovită alternativ de către jucători cu ajutorul tacului – un tac mai lung și mai subțire ca la biliard. În caz de fault, aceasta este repoziționată în interiorul D-ului. De asemenea, bilele colorate sunt repuse la loc după ce au fost introduse în buzunare sau scoase de pe masă.

Chiar dacă pare fioros, cu masa uriașă și bilele în multe culori, Snooker-ul este în esență un sport simplu, pe care îl poți înțelege cu ușurință. Iar dacă alegi să pariezi pe acesta, trebuie să știi că sporturile de nișă sunt, în general, mult mai bănoase. Trebuie doar să încerci!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei