empty content

Pariuri Box

Deși puțini știu, boxul este unul din cele mai vechi sporturi ale omenirii, în urmă cu 2700 de ani fiind inclus, în Grecia Antică, chiar în Jocurile Olimpice!

În prezent există numeroase federații internaționale, printre care WBA, WBC, IBF și WBO, care coordonează activitatea sportivă și organizează campionate mondiale pentru ambele sexe și toate categoriile de vârstă.

Mai mult, există și meciuri de unificare a centurilor, ce adună milioane de telespectatori din întreaga lume și sute de mii de pariori pregătiți să-și susțină favoritul.

De-a lungul anilor, boxul s-a menținut constant pe lista celor mai populare, urmărite și pariate sporturi. Deși mulți nu recunosc, boxul nu este despre forță brută, ci necesită tehnică, coordonare și perseverență. Iată trei puncte în care boxerii și pariorii se aseamănă foarte mult!

O mare parte din aceștia din urmă au ales 888sport, și nu e greu de înțeles de ce. Cu o interfață ușor de folosit, portată pe toate dispozitivele, de la laptop la Android și iOS, și cu cote fantastice pentru toate competițiile importante de box din lume, platforma noastră online de pariuri sportive este cu siguranță cea mai bună alegere a pariorilor profesioniști, dar și a celor profesioniști în devenire.

Pariuri online la cele mai înalte cote

Oricât de dure ar fi meciurile de box, cu 888sport ai de încasat doar câștiguri! Știm cât de mult îți place boxul, așa că îți oferim cote extrem de bune pentru toate campionatele de box, atât feminine, cât și masculine, la orice categorie de greutate.

În plus, pentru a descoperi pariorul profesionist din tine, îți punem la dispoziție o serie întreagă de moduri în care poți paria. Analizează în detaliu palmaresul celor doi luptătorii, stilul de luptă, și anticipează câștigătorul și cum se va termina meciul: în ce rundă va fi dat K.O.-ul sau, pentru meciurile mai puțin „interesante”, care va fi diferența de puncte.

Însă profesioniștii mai au un as în mâneca: majoritatea preferă să joace la pariuri live. Astfel, au posibilitatea să plaseze oricât de multe pariuri chiar după primul gong. Aici, secretul este să simți jocul, să urmărești îndeaproape atitudinea luptătorilor și să îți folosești atât experiența, cât și flerul, pentru a anticipa evenimentele și a plasa pariul de milioane!

În felul acesta vei trăi la maximum fiecare directă, fiecare upercut și fiecare clinci, din confortul propriei sufragerii. Sau poate ești chiar lângă ring, urmărind meciul cu sufletul la gură și încurajându-ți campionul. Observă orice ezitare a adversarului, scoate telefonul din buzunar, pariază pe K.O. și câștigă cât nu visai!

Pariuri box pentru pariorii inteligenți

Boxul, ca și celelalte sporturi de contact, este unul din sporturile unde poți câștiga cel mai ușor din pariuri. Motivul? La box, favoriții înving mult mai rar decât în cazul altor sporturi. Din acest motiv, unii sunt de părere că pariurile pe box sunt o loterie. Nimic mai departe de adevăr! De fapt, un parior profesionist vede în acest aparent dezavantaj, o oportunitate de a identifica mai multe pariuri valoroase (value bets)!

Aici, la 888sport, te încurajăm să pariezi inteligent. Mai întâi, asigură-te că ți-ai făcut temele! Cunoaște luptătorii, categoria de greutate, stilul, dar și modul în care au câștigat sau au pierdut luptele și, acolo unde e cazul, diferența de puncte.

Iar dacă alegi pariurile Live, detalii precum forma fizică sau mentală a luptătorilor, agresivitatea, oboseala din mișcări sau strategia adoptată sunt indicatori valoroși, care îți pot aduce în scurt timp câștiguri fabuloase.

Urmărește îndeaproape meciul și pariază inteligent, în timp real, cu 888sport!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei