empty content

Plasează pariuri Serie A – ușor și rapid

Serie A, actual denumită Serie A TIM, este cel mai prestigios campionat din fotbalul italian, unde milioane de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură performanța jucătorilor consacrați. Ca să simți adrenalina fiecărui meci, 888sport.ro îți oferă cele mai înalte cote la pariuri, pentru a te motiva să fii alături de favoriții tăi.

Pentru că suntem fanatici ai fotbalului și pentru că ne dorim ca și tu să trăiești emoția sportului-rege cu aceeași intensitate ca noi, îți oferim una din cele mai evoluate platforme de pariuri sportive online din țara noastră, care să îți fie la îndemână, oriunde, oricând și pe orice dispozitiv.

Pagina noastră de pariuri fotbal este updatată în fiecare minut, iar cotele sunt de-a dreptul fantastice! Mai mult, acoperim nu doar meciurile din marile campionate, precum Europa League, Serie A, La Liga, Liga Campionilor, sau Cupa Mondială, ci și meciurile din campionatele României, de la Liga I și până la Liga IV!

Cauți cele mai bune cote Serie A?

Ai intrat unde trebuie! Mai mult, îți oferim posibilități practic nelimitate de a paria, pentru ca tu să îți optimizezi la maximum câștigurile.

Alege din zecile de modalități de a paria: în afară de victorie, scor simplu sau scor la pauză, poți plasa pariuri pe marcatori, numărul de cornere, goluri, sau cartonașe arătate de către arbitru!

Mai mult, cu modurile de handicap european sau liniile asiatice, pariurile tale se vor ridica la rangul de știință!

Pariuri online – următorul pas în universul pariurilor

Pentru noi, pariatul este, simultan, și artă și știință. Trebuie doar să-ți oferi șansa de a descoperi pariorul profesionist din tine. Pentru asta, ți-am pus la dispoziție uneltele cele mai puternice de care te poți folosi în cursa spre victorie.

Noul Betting Calculator este un instrument uimitor, care te va ajuta să compari simultan mii de pariuri posibile. Cu ajutorul lui poți să afli instant tot ce ai nevoie pentru a face alegerea corectă (care sunt cele mai avantajoase meciuri și moduri de a paria) și, implicit, pentru a obține câștigul cel mai mare.

Totodată, pe 888sport.ro beneficiezi de cele mai tari bonusuri, pe care noi le oferim pariorilor noștri pentru a le mulțumi pentru încrederea oferită zi de zi. Mai stai pe gânduri? Creează-ți acum cont de utilizator și convinge-te! Te sfătuim să accesezi pagina „promoții de sport” ca să vezi ce bonus de bun-venit ți-am pregătit. Îți dăm un pont: e cel mai mare bonus la prima depunere pe care îl vei găsi în România!

Așadar, grăbește-te - câștigul te așteaptă!

Simte adrenalina cu pariuri sportive Live

Pe parcursul istoriei de peste 10 ani a 888sport.ro, întotdeauna am fost promotorii evoluției în lumea pariurilor sportive. Viitorul e deja aici, și poartă numele de Pariuri Live.

Bucură-te din plin de fiecare moment, fii pe fază, anticipează și înscrie fabuloasele câștiguri pe care le punem la bătaie.

La fel ca tine, suntem extrem de pasionați de pariuri, și știm cât de dureros este să arunci un bilet după primele minute de meci. De acum nu va mai trebui să trăiești această dezamăgire! Nu mai fii un simplu spectator, ci ia-ți soarta în propriile mâini! Indiferent unde te-ai afla, pe stadion sau acasă, în fața ecranului TV, de acum este foarte ușor să intri pe 888sport și să plasezi pariul câștigător!

O nouă lume de oportunități se deschide în fața ta. Pariază acum!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei