Aici ai pariuri Europa League la cele mai înalte cote

UEFA Europa League este a doua cea mai mare competiție fotbalistică inter-cluburi din Europa, cu o istorie de peste 45 de ani, ce adună an de an zeci de milioane de oameni în fața televizorului. Câștigătoarea trofeului primește 3 milioane de euro, însă sumele puse în joc pentru pariori sunt mult mai mari. Nu întâmplător, o mare parte dintre acești aleg să joace pe 888sport.

Cu 888sport poți plasa oriunde și oricând pariuri online, și poți câștiga sume fantastice la toate meciurile Europa League. Dacă ești în căutarea celor mai noi informații, a celor mai bune cote și a celor mai inedite moduri de paria, 888sport este locul potrivit! Pentru că suntem îndrăgostiți de sportul-rege și vrem ca și tu să trăiești fiecare moment, am dezvoltat cea mai complexă și, în același timp, ușor de folosit platformă de pariuri din România.

Acum poți paria în doar câteva secunde de pe orice dispozitiv, de la laptop și tabletă, până la telefonul mobil. Iar ca să știi exact cum să pariezi, am creat cel mai avansat calculator de cote, pentru că tu să câștigi mai mult și mai ușor.

Mega cote pe meciurile Europa League

Cu 888sport ai cele mai multe moduri de a câștiga. Dacă vrei să joci tactic, poți să plasezi pariuri fotbal cu handicap asiatic sau european. Ele nu ar trebui să lipsească din portofoliul niciunui parior, aducând cote echilibrate pe meciuri dezechilibrate - practic, se oferă un avantaj fictiv echipei cu șanse mai mici de victorie. În plus, poți să-ți pui în valoare pariorul profesionist din tine, jucând cele mai inedite combinații: de la numărul total de goluri, scorul la pauză, numărul de cornere sau auturi, jucători înlocuiți, și multe altele.

Mai mult, îți punem la dispoziție pariuri live. De acum, nu mai ești doar un spectator, ci îți poți decide singur soarta. Indiferent că ești pe stadion, în oraș cu prietenii, urmărind marea finală, sau în propria sufragerie, pariul câștigător va fi la doar o apăsare distanță. Cu scoruri update la minute, pariatul nu a fost niciodată mai palpitant!

Pariază pe câștigătoarea Europa League

Ești fan înfocat al unei echipe? Poți în orice moment să pariezi pe victoria acesteia; astfel, vei avea motiv dublu de bucurie! Crezi că Sevilla va lua cel de-al 6-lea titlu din istoria de peste 45 de ani a Europa League? Ai încredere că Atletico Madrid va repeta performanța din 2018? Sau ești convins că echipa ta românească de suflet va face senzație? Susține-ți favoriții și prinde câștigurile fabuloase puse în joc!

Sau, dacă vrei să pariezi la nivel profesionist, cea mai bună strategie este gândirea la rece. Nimic nu bate analiza atent-făcută a meciurilor pe care vrei să pariezi – nici măcar cel mai bun pont!

În primul rând, e vital să cunoști foarte bine echipele care urmează să joace. Apoi, trebuie să iei în considerare și alți factori de bază, precum poziția în clasament a celor două, avantajul terenului propriu, dar și miza. Apoi, mai există și aspectele tactice (punctele forte și cele slabe, accidentările) și factorii meteo (teren, temperatură și prognoza meteo). Ținând cont de toți acești factori îți poți optimiza șansele de câștig, și poți transforma pariurile din hobby în mod de viață.

1.39.5-rc-release-2020-07-21-updated
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

        Câştig potential:
        0.00lei