empty content

...
 • Meci & Total goluri

sâmbătă 23 ianuarie

4

duminică 24 ianuarie

4

luni 25 ianuarie

1

29 ianuarie 2021

1

30 ianuarie 2021

4

31 ianuarie 2021

4

1 februarie 2021

1
Tabela Ligii

Cele mai bune cote La Liga

Cu 888sport poți să plasezi pariuri online și să câștigi și pe meciurile din prima divizie a Spaniei! Cu cele mai eficiente sfaturi despre pariere, cele mai fierbinți știri și cele mai bune cote de pe piață, 888sport e locul perfect pentru pariorii profesioniști și amatori, deopotrivă! Mai mult, acum poți paria și live, cu scoruri updatate la secundă!

După cum știu toți microbiștii, Campionatul Spaniei, cunoscut sub numele de „La Liga”, este cea mai importantă competiție din fotbalul profesionist al Spaniei, și una din cele mai valoroase ligi de pe tot globul. An de an, milioane de oameni din toată lumea stau cu ochii ațintiți asupra televizoarelor. Mulți dintre aceștia au ales să parieze cu 888sport, în special datorită ușurinței în utilizare, versatilității platformei, dar și multitudinii de moduri de pariere puse la dispoziție.

Sezonul durează din August până în Mai, așa că încearcă să nu îți faci prea multe planuri în această perioadă. Fiecare club din competiție joacă de două ori, acasă și în deplasare, într-una din cele 38 de zile de meciuri, echipa cu cele mai multe puncte fiind încoronată drept campioană. Un motiv în plus să urmărești La Liga este că primele 4 echipe se califică automat în UEFA Champions League, iar următoarele 2 intră în etapa de calificări.

Pariază pe câștigătoarea Primera Division

Putem spune cu tărie că fiecare român are o favorită în Spania, competiția între suporteri fiind, de multe ori, mai puternică decât între Steaua și Dinamo. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: „Cine va lua cupa anul acesta? Va egala Barcelona performanțele ultimelor 5 sezoane? Va recupera Real Madrid cupa, cum a făcut în 2017? Sau va reuși Atletico Madrid să scape de ghinionul din ultimii ani?

Indiferent care este favorita ta, o poți susține, pariind că ea va fi echipa câștigătoare. Ca să știi exact cum să plasezi pariuri fotbal ca un profesionist, îți punem la dispoziție cel mai avansat calculator de cote. Iar dacă vrei să îți securizezi câștigurile și să profiți la maxim de tot ce îți oferă 888sport, atunci analiza riguroasă de dinaintea fiecărui meci e vitală.

Când se dispută o partidă între doi coloși precum Barca și Real, de multe ori, diferența o face însăși strategia de joc – aici, stilul tiki-tala al roș-albaștrilor a dat roade în ultimii 15 ani. Foarte important este și avantajul terenului propriu – motivația jucătorilor este mult mai ridicată atunci când au în spate întreaga galerie – însă acestea sunt doar câteva din elementele pe care un parior profesionist trebuie să le ia în considerare.

Cu 888sport ai cele mai bune cote pentru golgheterii de top

Pentru a scoate în valoare pariorul profesionist din tine, pe 888sport ai posibilitatea să pariezi pe golgheterul ligii. Dacă vorbim obiectiv, cei mai prolifici atacanți sunt, desigur, Messi, cu 36 de goluri în cadrul La Liga, Luis Suárez, cu 21 de goluri, și Karim Benzema, tot cu 21.

Însă clasamentele se pot modifica oricând, și cel mai important este să pariezi informat, pentru a-ți mări șansele de câștig. Mai mult, 888sport îți pune la dispoziție cele mai complexe moduri de a paria, de la handicapuri asiatice și europene, scor la pauză, număr total de goluri (over/under), număr de cartonașe, auturi, cornere, sau chiar penaltiuri.

Și, nu în ultimul rând, ca să trăiești cu adevărat spectacolul fotbalului spaniol, acum ai

Pariuri Live

. De acum nu mai ești doar un spectator – trebuie doar să urmărești meciul cu telefonul pregătit, să simți următoarea fază de gol, să apeși butonul „Plasează Pariu” și să câștigi m

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei