PROMOȚIA WIN WIN: TERMENI ȘI CONDIȚII

 1. Promoția este valabilă între 12.07.2019 și 28.2.2021.
 2. Promoția este rezervată exclusiv jucătorilor care au primit un e-mail conținând această ofertă și nu poate fi transferată unor terți.
 3. Pentru ca pariul câștigător să fie eligibil, este necesar ca acesta:
  1. să aibă o valoare minimă zilnică de 50 de lei;
  2. să fie la o cotă minimă de 5.0, pe orice eveniment sportiv;
  3. să fie plasat în aceeași zi de referință, între orele 00:00 și 23:59 GMT.
 4. Nu vor fi considerate eligibile pariurile efectuate cu Bilete de Majorarea a Profitului.
 5. După ce a câștigat cu pariul eligibil, utilizatorul va primi un e-mail sau un mesaj pop-up pe 888sport, inclusiv un link pentru a revendica pariul gratuit.
 6. Valoarea Pariului Gratuit oferit zilnic este specificată în e-mailul personalizat trimis jucătorului.
 7. Pariul Gratuit expiră în termen de 7 zile și este destinat utilizării într-un pariu pe orice eveniment sportiv, cu o valoare maximă specificată în e-mailul personalizat.
 8. La această promoție, jucătorii eligibili vor putea primi un (1) singur Pariu Gratuit pe zi.
 9. Pariul Gratuit este acordat imediat sau nu mai târziu de 72 de ore de la momentul îndeplinirii condițiilor de pariere.
 10. Pariul Gratuit primit poate fi folosit în mod exclusiv pe 888sport.ro.
 11. În cazul Pariurilor Gratuite nu poate fi folosită funcția cash-out.
 12. Această promoție este limitată la una per persoană, adresă, adresă IP, dispozitiv, adresă de e-mail sau detalii de plată.
 13. Ofertele 888sport.ro sunt destinate jucătorilor recreaționali. 888.ro poate limita eligibilitatea jucătorilor de a participa la această promoție și la oricare alte promoții.
 14. 888sport.ro își rezervă dreptul de a anula sau de a retrage pariurile gratuite și profiturile obținute din utilizarea lor, în cazul în care pariurile gratuite au fost acordate din greșeală sau în cazul detectării unor abuzuri.
 15. Deciziile 888sport.ro privind toate aspectele legate de acordarea bonusurilor trebuie să fie considerate ca fiind definitive și nu vor putea fi sub nici o formă revizuite sau contestate de un participant sau de terți.
 16. În ceea ce privește aspecte ce nu sunt specificat aici în mod expres, se aplică Termenii și condițiile cuprinse în Politica privind Bonusurile a 888sport.ro.
1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei