Cele mai bune cote Bundesliga 1

Da! Cu 888sport poți plasa pariuri online și poți câștiga și pe meciurile din fotbalul german. Pentru ultimele ponturi din Bundesliga 1 germană, cele mai fierbinți noutăți și cele mai avantajoase cote, 888sport e locul perfect! Cu scoruri updatate la minut, pariatul nu a fost niciodată mai simplu. Acum ai pariuri fotbal pe telefon, tabletă sau laptop, în cele mai complexe combinații, pentru ca tu să câștigi mai mult și mai ușor.

După cum știu toți microbiștii, Bundesliga 1 reprezintă etalonul fotbalului german, cu echipe ca Bayern Munich, Borussia Dortmund sau RB Leipzig. Nu e de mirare că zeci de mii de pariori din întreaga lume se întrec în a-și etala abilitățile și flerul. Foarte mulți dintre aceștia au ales 888sport, în special pentru ușurința utilizării platformei online, dar și pentru multitudinea de moduri de a paria puse la dispoziție.

Pariază pe una din cele 16 echipe: care va câștiga și care va retrograda în Bundesliga 2. Pentru asta, va trebui să îți rezervi o mare bucată din an, sezonul ținând din August și până în Mai. Echipa câștigătoare se va califica automat pentru Supercupa DFL, în timp ce toate echipele Bundesliga sunt calificate pentru DFB-Pokal. Din fericire, cu 888sport îți poți duce mai departe pasiunea pentru fotbalul jucat nemțește, putând să pariezi la cele mai bune cote de pe piață și în cadrul acestor două campionate.

Conform Transfermarkt, cele mai bine cotate echipe erau, în sezonul 2018-2019, Bayern, cu 770 mil. euro, Dortmund, cu 602 mil. euro, și RB Leipzig, cu 432 mil. euro. Însă și sumele aflate în joc pentru pariori sunt pe măsură!

Pariuri pe câștigătoarea Bundesliga 1 – care este favorita?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor microbiștilor: va lua Bayern cel de al 7-lea titlu consecutiv? Sau vor reuși ceilalți favoriți, Dortmund, Leipzig și Frankfurt să smulgă trofeul din mâna celor din München.

Nu e de mirare de unde vine acest interes crescut: implicațiile sunt colosale. În primul rând, primele 4 echipe se califică automat pentru Champions League. În al doilea rând, premiile se ridică la ordinul zecilor de milioane. Și, nu în ultimul rând, există foarte mulți pariori care sunt microbiști înfocați și au încredere deplină în echipa preferată.

Ei aleg să parieze încă din start pe aceasta. Pe 888sport ai posibilitatea să pariezi în orice moment pe echipa care va câștiga mult-râvnitul scut, putând să tinzi la câștiguri colosale. Iar ca să îți fie mai ușor, am creat cel mai avansat calculator de cote existent pe piață.

Vrei mai mult? Îți oferim pariuri golgheter și nu numai!

Te ajutăm să pui în valoare pariorul profesionist din tine! Pe 888sport ai posibilitatea să pariezi pe golgheterul ligii. Obiectiv, cei mai performanți atacanți ai momentului sunt Robert Lewandowski de la Bayern, care a și câștigat titlul Gheata de Aur în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018, Luka Jovic de la Frankfurt și Paco Alcácer, care joacă pentru Dortmund.

Însă clasamentele se pot schimba oricând și e foarte important să fii la curent, ca să pariezi informat, și astfel să îți mărești șansele de câștig.

În plus, cu 888sport ai la dispoziție multe alte moduri de a paria pe fiecare meci în parte, printre care handicapuri asiatice și europene, scor la pauză, număr de cartonașe și multe altele.

Nu în ultimul rând, îți punem la dispoziție Pariuri Live. Astfel, nu mai ești un simplu spectator, ci decizi singur soarta pariului. Simte ritmul jocului, anticipează următorul eveniment al meciului și înscrie pariul câștigător.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei