empty content

Profită de cele mai bune cote Badminton

Nu putem să ne gândim la Badminton fără să facem o comparație cu tenisul, privindu-l ca fratele mai mic. Asta, poate și pentru că aproape toți româniiau jucat măcar o dată Badminton la nivel amator, și nu vedem prea multe campionate la TV.

Cu toate acestea, vizionarea primului meci profesionist te va face să îți schimbi părerea. Badmintonul e un sport dificil, prin reflexele fantastice și agilitatea de care trebuie să dea dovadă sportivii. Iar pariorii profesioniști știu un lucru: sporturile de nișă sunt mai profitabile. De aceea, mulți aleg să joace pe 888sport, pentru a profita de arsenalul de moduri de pariere pus la dispoziție, inclusiv Pariurile Live.

Descoperă cele mai profitabile moduri de pariere Badminton

În primul rând, indiferent de sportul preferat, nu putem decât să îți recomandăm cu căldură pariuri online , grație numeroaselor avantaje – de la rapiditate, până la confort. Cu atât mai mult cu cât 888sport îți pune la dispoziție cea mai avansată platformă de pariuri din România. E mai mult decât simplu de folosit, iar tu poți paria oricând, de oriunde, de pe orice device.

Dacă vorbim de tipurile de pariuri, ele sunt pe cât de simplu de înțeles și jucat, pe atât de profitabile. Poți paria simplu, pe câștigătorul unui meci sau al unui set, sau poți să îți pui flerul la bătaie și să încerci unul din modurile avansate. Aici intră scorul corect, numărul de puncte dintr-un set (inclusiv sistemul over/under), scorul corect (aici găsești cote uriașe), diferența de puncte dintr-un set, și chiar pariurile cu handicap, extrem de utile atunci când există o diferență clară de nivel între cei doi (sau 4) jucători.

Pe 888sport ai cele mai bune cote la toate marile campionate

Dacă te-ai îndrăgostit și tu de explozivitatea acestui sport, iată evenimentele pe care trebuie să le urmărești, și pe care merită să pariezi. Întâi de toate, trebuie să știi că Badminton-ul a devenit, în anul 1992, un sport olimpic, așa că o dată la 4 ani, e aproape obligatoriu să te interesezi de meciurile din cadrul Jocurilor Olimpice.

În continuare, probabil cel mai important eveniment este Campionatul Mondial, care se joacă an de an, încă din 1977 (excepție fac anii cu Jocurile Olimpice). Acesta e momentul să pariezi pe cei mai abili sportivi din lume! Există 5 divizii: masculin simplu și dublu, feminin simplu și dublu, dar și dublu mixt.

Deși Badminton-ul se bucură de cea mai mare notorietate în Asia, există și un Campionat European puternic, clasat ca un Grand Prix Gold de către Federația Mondială de Badminton.

Ce trebuie să știi când pariezi pe Badminton

Firește, cel mai important lucru de știut este sistemul de scor, care e foarte simplu de înțeles. Pus într-o frază: o servă luată înseamnă un punct, 21 de puncte înseamnă un set, iar 2 din 3 seturi câștigate înseamnă un meci. Simplu, nu?

Mai trebuie spus doar că de la scorul 20-20 intră în funcțiune sistemul de avantaj, limitat la 30 de puncte (primul care ajunge la 30 câștigă, indiferent de scorul adversarului).

Deși pare un sport simplu, trebuie să știi că Badminton-ul este, de fapt, extrem de solicitant. De aceea, dacă se ajunge la 20-20, în special în ultimul set, devine adesea un joc de anduranță – cine cedează primul. Aici devine cu adevărat util conceptul de Pariuri Live. Tot ce trebuie să faci este să urmărești în timp real condiția fizică a jucătorilor, să mizezi pe flerul tău de parior și să plasezi, apăsând un singur buton, pariul de mii de lei!

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei