empty content

...
Nici un eveniment nu a fost gasit

Cele mai bune cote din atletismul profesionist

Atletismul este unul dintre cele mai dure, dar și cele mai vechi sporturi din lume – imaginează-ți că a apărut acum aproape 2800 de ani! Popularitatea sa a crescut masiv în anul 2012, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, atât în rândul publicului larg, cât și în cadrul pariorilor profesioniști.

Cu excepția evenimentelor majore, cum sunt Jocurile Olimpice, atletismul este încă un sport de nișă, cu un grad ridicat de volatilitate în ceea ce privește pariurile – într-adevăr, poate fi destul de riscant, întrucât o simplă entorsă poate fi motiv să „rupi” un bilet întreg. Însă adevărații pariori cunosc asta, urmăresc cu atenție competițiile și profită la maximum de cotele uriașe și de câștigurile fantastice puse în joc.

Cu sporturi precum săritura în lungime, săritura în înălțime, alergarea liberă sau cu obstacole, ștafeta, aruncarea ciocanului, a discului, a suliței, sau însăși maratonul, pariorii amatori sau profesioniști au la dispoziție o serie amplă de discipline în cadrul aceleiași competiții.

Cu 888sport poți paria pe toate campionatele majore de atletism

Pentru că suntem fani ai atletismului și pentru că vrem să îl trăiești și tu la fel de intens, ți-am pus la dispoziție cea mai complexă și, în același timp, ușor de folosit platformă de pariuri online din România. Acum îți poți susține sportivii favoriți oriunde ai fi, de pe telefon, tabletă sau laptop, cu doar câteva click-uri.

Firește, când vine vorba de atletism, cele mai importante evenimente sunt în cadrul Jocurilor Olimpice, care se țin o dată la 4 ani. Dar nu e nevoie să aștepți atât pentru a plasa pariuri atletism. Există multe alte campionate de talie globală, precum Campionatul Mondial de Atletism IAAF și Campionatul Mondial de Atletism în Sală, care se desfășoară o dată la 2 ani.

Și să nu uităm de Liga de Diamant, competiție ce are loc în fiecare an între lunile Mai-Septembrie. Cel care are cele mai multe puncte la fiecare disciplină câștigă trofeul „Cursa Diamantului”, alături de un premiu în valoare de zeci de mii de euro. Cu toate acestea, sumele jucate și câștigate de pariorii din toată lumea se ridică la nivelul milioanelor!

Vrei să pariezi pe alergare? Aici găsești cele mai bune cote!

Probabil, cele mai emblematice discipline din atletism sunt sprintul de 100 de metri și maratonul, acestea excelând la categorii diametral opuse: anduranță vs. explozie.

Totuși, procesul de pariere este unul asemănător, și la fel de simplu pentru ambele sporturi. Există numeroase moduri de a paria, pe care le poți exploata la maximum, pentru a-ți crește câștigurile.

În primul rând, poți paria pe cine va domina una dintre discipline. Totuși, la unele evenimente unde există un favorit atât de puternic precum Usain Bolt, poate deveni mult mai tentant (și mai profitabil) să pariezi pe cine va lua argintul. În cazul în care crezi într-un sportiv anume și vrei să îl susții, ai posibilitatea să pariezi că acesta va lua cel puțin o medalie la una din competiții. Firește, mai poți paria pe România ca echipă, că va câștiga un anumit număr de medalii.

Nu în ultimul rând, dacă flerul e de partea ta, poți paria pe un nou record mondial, un anumit timp, sau un număr de x evenimente câștigate.

Însă asul din mâneca pariorilor profesioniști va consta mereu în Pariuri Live. Mai ales într-un sport imprevizibil, precum atletismul, e foarte important să vezi condiția sportivului pe teren înainte de a pune banii jos. Profită de asta pentru a-ți securiza câștigurile!

1.53.1-rc-RC-2020-09-23
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

        Câştig potential:
        0.00lei