Pariuri sportive live

Ai urmărit vreodată un eveniment sportiv transmis în direct și ai avut senzația instinctivă că ceva urmează să se întâmple? Dacă da, de ce nu încerci să pariezi în direct aici la 888sport, casa pariurilor live, ca să profiți de pe urma abilităților tale! Indiferent de tipul de sport pe care ai dori să pariezi în timpul evenimentului (in-play), îți garantăm că vom avea piețe disponibile.


Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru pariuri live, incluzând partidele din Liga I și Liga II, pariurile live pe fotbal sunt disponibile pentru o paletă uriașă de turnee și meciuri internaționale. Parierea live este disponibilă și pentru tenis, inclusiv pentru BRD Năstase Țiriac Trophy, Roland Garros, Wimbledon și multe altele, baschet, inclusiv Liga Națională, NBA și multe altele, hochei pe gheață, snooker și multe altele – noi te vom susține întotdeauna să te implici în acțiune în timp real.


Și nu avem doar o listă cuprinzătoare de sporturi disponibile pe care să pariezi aici la 888sport, ci avem și aproape orice piață care ți-ar putea trece prin cap. De exemplu, în timpul unui meci de fotbal poți paria pe marcatorul următorului gol, pe numărul total de goluri, rezultatul la pauză și multe altele. Aruncă o privire la opțiuni!


Pariază live în casa pariurilor live 888sport


Dacă nu ai mai plasat până acum un pariu în timpul partidei la 888sport, te vei bucura să afli că toți clienții noi primesc un bonus de bun-venit cu un pachet de free bets (pariuri gratuite). Iar după ce vei deveni membru, vei avea acces la promoții frecvente, cu cote mai bune și unele dintre cele mai bune cotații de pe piață.


Parierea live n-a fost niciodată mai ușoară, iar asta se datorează 888sport. Plasează-ți pariurile live în timpul partidei, pe desktop, prin intermediul website-ului pentru mobil sau cu ajutorul aplicației gratuite pentru tablete și smartphone-uri.

  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Miza totală:
    Free bet 0.00lei
    Câştig potential:
    0.00lei