888sport este locul potrivit pentru sportul cu motor, cu cele mai bune sfaturi de pariuri F1 înainte de începutul sezonului!

Pariurile pe Formula 1 nu au fost niciodată mai populare. Cu mii de fani care își susțin  piloții preferați înaintea fiecărui Mare Premiu de-a lungul întregului sezon, F1 este bijuteria coroanei lumii sportului cu motor.

Casele de pariuri oferă o gamă largă de oferte și piețe de pariuri pentru Formula 1 pentru a stârni apetitul pariorilor.

În anii trecuti, susținerea câștigătorului absolut al unui Grand Prix era singura opțiune, dar acum există sute de cote de pariuri F1 din care să alegeți.

Cele mai bune sfaturi de pariuri în Formula 1:

Fără nici o umbră de îndoială, F1 este apogeul sportului cu motor, iar Campionatul Mondial de Formula 1 este premiul pe care toată lumea vrea să-l câștige.

Piloții concurează pentru un titlu individual, în timp ce echipele se luptă în Campionatul Constructorilor.

Provocarea cu care se confruntă fiecare echipă de Formula 1 este imensă. Mașinile de F1 sunt proiectate pentru a fi mai rapide decât oricând și chiar și cea mai mică modificare a unui monopost poate face o diferență enormă în performanța sa.

Siguranța este, evident, primordială, dar asta nu schimba cu nimic senzatia incitata a pariurilor live din Formula 1.

Nu trebuie să fii un expert în motorsport  pentru a urmări Marele Premiu într-o duminică după-amiază, iar sfaturile noastre de top pentru pariuri în F1 s-ar putea dovedi utile atunci când pariezi pe Formula 1 în acest sezon.

Sfaturi de pariuri în Formula 1

După cum am menționat anterior, Formula 1 este regele motorsportului. Cu mașini proiectate acum să atingă viteze 350 km/h , F1 este un spectacol fantastic pentru orice fan al pariurilor sportive.

Numărul de curse de Grand Prix pe sezon s-a schimbat în ultimii ani, Formula 1 extinzându-se în întreaga lume datorită creșterii popularității.

În mod tradițional, sezonul de F1 se desfășoară în vara europeană, primul Grand Prix al sezonului având loc în Australia în martie și se încheie la Abu Dhabi în noiembrie.

În anul 2022 totuși, mondialul F1  început în Bahrain, Australian GP fiind a treia cursă a calendarului. 

Sfaturi de pariuri pentru Formula 1 pot fi găsite înainte de fiecare campionat, dar și înainte de fiecare weekend de curse  Grand Prix.

Un factor de luat în considerare este distanța de aproximativ 190 de mile – aceasta rămânând aceeași pentru fiecare cursă, numărul de tururi schimbându-se, în funcție de lungimea circuitului.

Vom aborda mai multe despre Campionatul Piloților de Formula 1 puțin mai târziu,  acesta fiind premiul principal în motorsport.

Legendarului Michael Schumacher i s-a alăturat Lewis Hamilton cu șapte titluri mondiale în urmă cu doar câțiva ani,  pilotul de la Mercedes vânând un al optulea titlu de campion fără precedent.

În timp ce favoriții obișnuiți vor crește întotdeauna în cotele de pariuri F1, fiecare cursă este diferită și asta face Formula 1 atât de interesantă.

În funcție de specific, la unele circuite se  pune  accent pe viteză, în timp ce altele se bazează mai mult pe precizie.

Abilitățile unui driver vor fi testate de la început până la sfârșit, pe tot parcursul sezonului de Formula 1 și asta îi separă pe pilotii experimentati de cei incepatori.

Pilotul este la fel de important ca și mașina; iar lucrul acesta este știut de majoritatea fanilor pariurilor de Formula 1 

Tipuri de pariuri F1

Înaintea fiecărei curse de Formula 1, există două tipuri principale de pariuri F1.

În primul rând, avem piețele de pariere directe pentru următorul Grand Prix, în al doilea rand avem  cotele de pariere pe termen lung care sunt disponibile pentru întregul sezonul de Formula 1.

Pariurile directe pe un Grand Prix sunt cel mai simplu mod de a plasa un pariu pe Formula 1.

Pariorii pot vedea cotele fiecarui pilot înaintea unei curse , iar acest lucru este foarte popular printre fanii motorsporturilor care sunt începători în pariurile F1.

Chiar dacă șansele sunt de mici, există anomalii din când în când. Unul dintre sfaturile noastre de top pentru Formula 1 este să verificați prognoza meteo înainte de a plasa un pariu pe Formula 1.

Unele mașini se descurcă mai bine în condiții de carosabil umed decât altele, iar ploaia poate crește șansele unui câștig neașteptat.

Deasemenea, pariorii, pot plasa un pariu  pe un pilot  pentru a termina pe podium – acest lucru este util mai ales dacă doriți ca o echipă să se descurce bine, dar nu sunteți sigur că au tot ceea ce este necesar pentru a câștiga.

Pe scurt, acest lucru le oferă pariorilor șansa de a sprijini un pilot mai slab cotat în șansa sa de a se urca pe podium.

În funcție de etapa sezonului, un succes în Grand Prix poate avea un impact semnificativ asupra cotelor de pariuri la Campionatul Mondial de Formula 1.

De exemplu, o victorie timpurie pentru Ferrari sau Red Bull Racing poate duce  Mercedes-ul să scadă în șansele Campionatului Constructorilor.

Pariurile pe termen lung în Formula 1 sunt, de asemenea, populare, mai ales că îi fac pe pariori să urmărească și să fie interesați de F1 tot restul sezonului.

Acestea funcționează în același mod ca pariurile F1 simple, principala diferență fiind că se desfășoară pe parcursul unui întreg campionat  și nu doar a unei curse.

Țineți minte – istoria contează de obicei, așa că nu intrați în panică. Dacă echipa ta începe încet, dar tinde să-și găsească forma în a doua jumătate a sezonului, păstrează-ți  încrederea. Aveți încredere în sfaturile și cunoștințele dvs. de pariuri F1 .

Dacă sunteți suficient de perspicace, puteți plasa pariul pe termen lung într-un moment bun pentru a vă maximiza cotele.

De exemplu, dacă Lewis Hamilton nu reușește să câștige un podium  în primele trei curse ale anului, cotele sale vor crește și, prin urmare, vor oferi o valoare suplimentară pentru pariurile din Formula 1.

Sfaturi de pariere pentru Calificari F1

Ar fi o nebunie să ignorăm pariurile pe Formula 1 într-o sâmbătă.

Pariurile pe calificari la F1 sunt într-adevăr foarte populare, în special deoarece cursa de sâmbătă pentru  pole-position este, fără îndoială, la fel de importantă ca și cursa în sine pe unele circuite. 

Pariorii pot găsi cotele fiecarui pilot pentru a începe Grand Prix-ul din pole-position, acesta fiind acordat pilotului care a stabilit cel mai rapid timp pe tur în runda finală de calificări.

Calificările sunt un sistem knockout cu poziția pe grilă determinată în consecință, de cel mai rapid concurent.

Să plasezi un pariu  pe calificari la F1 este modalitatea ideală pentru fanii sporturilor cu motor de a se obișnui cu piețele de pariuri de Formula 1 înainte de marea cursă de duminică.

Adesea este  greu de urmărit acțiunea, deși țineți cont de faptul că fiecare sesiune de calificare este atât rapidă, cât și agresivă.

Sesiunea de calificari perfectă este cunoscută sub numele de "unu-doi". În esență, acest lucru înseamnă că o echipă blochează rândul din față cu șoferii lor care se califică pe primul și al doilea loc pe grilă de start.

Ambele vor avea un impact asupra cotelor de pariuri F1, deci fiți cu ochii pe toate știrile din Formula 1.

Nu uitați de penalizări. Unii șoferi pot fi forțați să înceapă mai înapoi pe grilă dacă echipa încalcă regulile privind îmbunătățirea mașinii sau dacă șoferul primește o penalizare pentru o infracțiune pe pistă.

Ambele vor avea un impact asupra cotelor de pariuri F1, așa că fii cu ochii pe toate știrile din Formula 1.

Sfaturi de pariuri live în Formula 1

Una dintre cele mai populare metode de pariuri sportive este pariarea live.

Casele de pariuri din întreaga lume tind să ofere pariuri live pe Formula 1 și acest lucru se poate dovedi profitabil dacă ești inteligent cu selecțiile tale.

Cheia succesului atunci când pariezi live pe o cursă de Formula 1 este să gândești rapid. Trebuie să fii capabil să iei decizii rapide,  iar familiarizarea cu strategia de pariuri F1 este o necesitate absolută.

Urmărirea fiecărui pilot și monitorizarea tipului de strategie , îi poate ajuta pe pariori să obțină un avantaj.

Fiecare pilot trebuie să intre la boxe cel puțin o dată în timpul unei curse pentru schimbul de  pneuri; Tactica de echipă poate oferi pilotului lor avantaj, în timp ce pneurile îmbătrânite pot însemna greșeli costisitoare.

Ascultarea comentariilor îi poate ajuta pe pariori – statisticile informative referitoare la timpii din sector, vitezele pe tur și ”vârsta” pneurilor sunt într-adevăr foarte utile atunci când pariezi pe Formula 1.

În plus, pariorii pot găsi actualizări ale rapoartelor meteo în direct, vremea putând avea avea un efect major asupra cotelor pariurilor live pe Formula 1.

Acest lucru este foarte important, mai ales că pneurile ude pot schimba întregul aspect al unui Grand Prix.

Sfaturi de pariuri la Campionatul Mondial F1

Pariul pe Campionatul Mondial de Formula 1 este o necesitate absolută, indiferent dacă ești nou în acest sport sau un expert în Formula 1.

Un pariu pe termen lung pe cursa pentru titlu îi poate menține pe pariori interesați pe tot parcursul campaniei, mai ales dacă selecția dvs. este câștigătoare!

Lewis Hamilton este o alegere populară printre fanii sporturilor cu motor din întreaga lume, iar pariorii se vor aștepta capilotul de la Mercedes să cucerească încă o dată Campionatul Mondial.

Fiți cu ochii pe cele mai recente sfaturi și cote de pariuri în Formula 1, în timp ce pilotul britanic vânează titlul mondial cu numărul opt.

Cu toate acestea, Max Verstappen a fost omul de neînvins în ultima vreme, iar pilotul Red Bull își va dori să-și sporească șansele de a câștiga două titluri mondiale consecutive în 2022.

De asemenea, merită să monitorizați toate piețele legate de titlul mondial de F1 și în special cele ”each-way”.

Dacă puteți găsi o casă de pariuri care să ofere piețe ”each-way” pentru Campionatul Mondial de Fortmula 1, s-ar putea dovedi prudent să profitați de acestea.

Un pariu Each-Way este un tip de pariu care împarte miza în alte două pariuri: jumătate pe câștigător și jumătate pe ocuparea pozițiilor 2/3 (după cum se specifică în pariu).


Publicat prima dată: 17 septembrie 2022

Blogul 888sport angajează o armată de experți în pariuri și ponturi pentru plăcerea zilnică a jocului, oferind opinii aparte, ”outside the box”, asupra nebuniei absolute care este lumea sportului.