Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi pe care poți să pariezi, cu turnee și competiții ce au loc zi de zi în întreaga lume.

Sfaturile pentru pariurile pe tenis sunt o caracteristică obișnuită pe care o oferă majoritatea caselor de pariuri, cu un focus clar pe turneele de Grand Slam, dar și pe meciuri din ATP Tour sau pe turnee WTA.

Cele mai bune sfaturi pentru pariuri pe tenis sunt:

Indiferent dacă îl susții pe Rafael Nadal în drumul spre un nou succes la Roland Garros sau dorești ca Simona Halep să își țină serviciul în următorul joc, pariurile pe tenis sunt foarte interesante.

Hype-ul din jurul turneelor de Grand Slam nu poate face decât să sporească plăcerea pariurilor pe tenis și mulți pariori vor plasa pariuri pe tenis în următoarele luni.

Tenis Paruiri


Cu patru competiții de Grand Slam în fiecare an calendaristic, sfaturile de pariuri pe tenis merită urmate pe tot parcursul sezonului.

Cu turneele din Australia, Franța, Anglia și Statele Unite ale Americii, este important să luăm în considerare clima atunci când ne uităm la cote. În plus, istoricul meciurilor directe la fiecare eveniment în parte pot fi deosebit de utile.


Când pariezi pe tenis

Există trei suprafețe principale folosite în tenis: iarbă, zgură și hard. Stilul de joc este diferit pentru fiecare suprafață și asta poate afecta pariurile pe tenis.

De exemplu, Rafael Nadal este cunoscut drept “Regele Zgurii”, iar spaniolul conduce în mod frecvent lista favoriților de la French Open, an de an. Fiți atenți la punctele forte și slabe ale jucătorilor înainte de a paria pe tenis.

Pe iarbă și hard sunt avantajați jucătorii cu serviciu puternic.

Așa cum este în cazul majorității sfaturilor de pariuri pe tenis, alegerea unui pariu cât mai simplu poate fi adesea cheia succesului atunci când vine vorba de pariuri pe tenis.


Alegeți pariuri simple pe tenis

Pariurile pe tenis sunt destul de simple, indiferent dacă ești expert în tenis sau începător în acest sport.

Pariorii pot plasa un pariu pe tenis pe câștigătorul unui Grand Slam sau că un jucător câstigă un anumit meci, chiar și într-un număr exact de seturi jucate în respectivul meci.

Ca și în cazul oricărui pariu din orice sport, pariorii pot încerca alte sfaturi mai complicate potrivite pentru pariuri pe tenis, însă vă recomandăm întotdeauna să vă familiarizați mai întâi cu piețele simple.

Aflați cele mai recente reguli pe tenis și fiți complet conștienți de modul în care funcționează sportul înainte de a urma sfaturile de pariuri pe tenis.

Cel mai simplu mod de a paria pe tenis este să pariezi pe un jucător să câștige un anumit meci sau un anumit turneu.

Veți descoperi că majoritatea caselor de pariuri oferă cote la pariuri pe tenis la toate cele patru turnee de Grand Slam pe parcursul anului, iar aceste tipuri de pariuri sunt ușor de urmărit.


Găsiți cei mai buni jucători de tenis pe care să pariați

Așa cum am menționat anterior, unii jucători au rezultate mai bune pe anumite suprafețe, iar munca de cercetare în acest sens este una dintre cele mai bune sfaturi pentru pariorii pe tenis.

Să luăm exemplul lui Roger Federer, care deși are în palmares 20 trofee de Grand Slam nu a reușit să câștige Roland Garros decât o singură dată în 18 încercări.

Monitorizarea formei jucătorilor este absolut esențială. Din nou, nu ar trebui să pariezi pe un jucător doar prin prisma numelui său – chiar și cei mai buni jucători de tenis trec prin perioade slabe de formă.

Există diverse site-uri specialziate pe tenis care oferă statistici și rezultate, care pot fi benefice pentru cei ce caută sfaturi de pariuri pe tenis. 

În plus, evaluează întotdeauna ambii jucători înainte să pariezi pe meciuri de tenis.

S-ar putea să existe un tânăr talentat care se confruntă cu un veteran experimentat, dar dacă jucătorul veteran este aproape de retragere și nu mai beneficiază de condiția fizică de odinioară, acesta ar putea fi vulnerabil dacă rezistența devine un factor decisiv în meci.

Roger Federer Tenis

Sfaturile gratuite pentru pariuri pe tenis merită urmate

Cu turneele care au loc pe tot parcursul anului, sfaturi de pariuri pe tenis sunt disponibile aproape pentru fiecare competiție în parte.

Turneele de Grand Slam reprezintă apogeul acestui sport, iar fanii pasionați de tenis pot urma sfaturi gatuite pe tenis la meciurile din circuitele ATP și WTA.

Trebuie doar să aruncați o privire rapidă către cele mai recente știri privind pariurile pe tenis pentru a găsi informații cheie referitoare la meciurile și turneele viitoare.

Multe case de pariuri au oferte și promoții de pariuri pe tenis, precum “triple” la cote mai ridicate și oferte speciale pentru meciurile de la Grand Slam-uri.

Există atât de multe opțiuni diferite de sfaturi de pariuri pe tenis pentru pariori, încât nu este nevoie să țintiți tipsterii pe care trebuie să îi plătiți.

Da, unele astfel de plăți pentru ponturi pe tenis se pot dovedi benefice, dar sfaturile gratuite de pariuri pe tenis se îmbunătățesc pe măsură ce casele de pariuri continuă să ofere piețe noi pentru acest sport, precum cele pe totalul așilor sau pe totalul dublelor greșeli.


Aveți încredere în cunoștințele dvs. în materie de pariuri pe tenis

Urmând secțiunea noastră de sfaturi gratuite pentru pariuri pe tenis, este important să păstrați încrederea în propriile cunoștințe în materie de pariuri pe tenis.

Pariorii nu ar trebui să urmeze sfaturile în materie de pariuri pe tenis de amorul artei; asigurați-vă că cercetați înainte de a pune un pariu pe tenis. 

Dacă sunteți un fan pasionat de tenis și credeți că ați găsit un pariu interesant, care este împotriva sfaturilor tipsterilor din mediul online pe tenis, mergeți pe mână dvs.

Aveți încredere în propria judecată atunci când pariați pe tenis și distrați-vă cu pariuri distractive. Munca de cercetare este crucială atunci când pariați pe tenis – nu uitați!

Există o mulțumite de statistici și informații cu privire la meciurile directe care îi pot ajuta pe pariori să ia o decizie în cunoștință de cauză, dar, în cele din urmă, trebuie să fii sigur că selecția pe care o faci este una corectă. Mult succes!


Sfaturile de pariuri live pe tenis pot fi profitabile

Dacă urmăriți un meci și poți vedea cum se schimbă cursul jocului, plasarea unui pariu live pe tenis este o opțiune viabilă.

Pariorii pot găsi adesea cote generoase în timpul unui meci, mai ales dacă jucătorul favorit începe mai slab. Amințiti-vă întotdeauna să fiți cu ochii pe sfaturile cu privire la pariuri pe tenis în timpul competițiilor majore.

Datorită desfășurării rapide a jocului, sfaturile de pariuri pe tenis live se pot schimba rapid, astfel încât pariorii vor trebui să fie concentrați și conștienți de potențialele schimbări ale cotelor.

Dacă îți joci cărțile corect, te poți bucura de rate rezonabile de succes dacă pariezi live pe tenis.

În plus, ține evidența numărului de ași. Dacă un jucător domină pe propriul serviciu, se poate dovedi mai slab atunci când încearcă să câștige pe serviciul adversarului, în condițiile în care în prealabil și-a pierdut serviciul.

În aceeași notă, dacă un jucător excelent pe propria servă câștiga pe serviciul adversarului, este foarte probabil să câștige și meciul.


Pariați pe turneele din tenis de tip Grand Slam

Așa cum am menționat și anterior, există patru competiții de tenis majore, Grand Slam, organizate în diferite locații pe parcursul anului.

Australian Open se joacă la începutul anului, înainte de French Open, care are loc de obicei în luna mai.

Urmează Wimbledon, singurul turneu de Grand Slam jucat pe iarbă, înainte de cea de-a patra competiție majoră – și ultima dintr-un an, US Open.

Cele mai multe sfaturi de pariuri pe tenis se vor concentra pe aceste patru turnee. Ține cont că fiecare tânăr jucător de tenis își dorește să câștige un Grand Slam!

Cotele de la Grand Slam-uri sunt de obicei disponibile la scurt timp după turneul proaspăt încheiat. De exemplu, cotele și sfaturile de pariere pentru US Open 2023 vor apărea la scurt timp după competiția din 2022.

Urmărește sfaturile și avancronicile din tenis pe blogul 888Sport pentru cele mai recente noutăți și știri despre pariuri pe Grand Slam-uri!

Tenis Paruiri Tips


Sfaturi de pariuri, știri și cote de la US Open

Desfășurat prima dată în 1881, US Open este unul dintre cele mai vechi turnee de tenis din lume.

A patra competiție de Grand Slam desfășurată pe parcursul unui an, este unul dintre cele două evenimente majore jucate pe hard – fanii sfaturilor de pariuri de la US Open sunt familiarizați cu turneul de la New York.

Daniil Medvedev a câștigat primul său titlu major la US Open 2021 și va fi una dintre alegerile populare printre pariori pentru turneele viitoare.

Câștigarea oricărei competiții de Grand Slam este un vis devenit realitate, dar US Open este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din tenis.

O mulțime de pronosticuri pe tenis se vor oferi în pregătirea US Open-ului, dar pariorii trebuie să-și amintească să ia în considerare anumiți factori.

Oboseala poate juca un rol important la US Open, deoarece acest turneu vine la sfârșitul unui sezon de tenis aglomerat, așa că merită să fim conștienți care jucători sunt mai puțin proaspeți.


Sfaturi și tendințe de pariuri la Wimbledon

Pentru fanii tenisului din Marea Britanie, Wimbledon este punctul culminant al anului. Fanii din întreaga lume călătoresc la Londra pentru această competiție desfășurată pe iarbă, care are loc în iunie și iulie.

Fără îndoială, Wimbledon este unul dintre cele mai importante evenimente de pariuri pe tenis din fiecare vară.

Novak Djokovic și-a apărat titlul de la Wimbledon în 2022, sârbul ajungând la șapte victorii pe iarba londoneză.

Sfaturile de pariuri pe Wimbledon îl vor vedea aproape sigur pe Djokovic în fruntea favoriților pentru competiția de anul viitor.

Fiind singura competiție de Grand Slam desfășurată pe iarbă, pariurile pe Wimbledon sunt ușor diferite de celelalte turnee majore.

Viteza jocului este mult mai rapidă, astfel încât contează tinerețea și rezistentă – două aspecte deosebit de importante de luat în calcul pentru oricine pariază pe tenis.

De altfel, jucătorii de serviciu care urmăresc să închidă punctele cât mai repede sunt avantajați.


Sfaturi și știri despre pariuri pe Australian Open

Perioada dintre octombrie și decembrie poate fi liniștită pentru pariurile pe tenis, dar fanii nu trebuie să aștepte prea mult pentru Australian Open.

Desfășurat la Melbourne în fiecare lună ianuarie, acesta este turneul perfect pentru a demara campania de pariuri pe tenis la Grand Slam-uri.

Novak Djokovic a fost o forță dominată la Australian Open în ultimii ani, sârbul câștigând nouă titluri la Melborune în carieră. Chiar și celui mai înflăcărat susținător anti-Nole i-ar fi greu să suțină alt jucător la Australian Open.

Lovirea puternică a mingii este imporantă aici și cei mai buni jucători de tenis se bucură adesea de mai mult succes la Grand Slam-ul de la Melbourne.

Viteza este cheia succesului pe orice teren hard și acesta este principalul punct de luat în considerare atunci când pariezi pe Australian Open.


Sfaturile și cotele la pariuri pe French Open sunt importante

Nu în ultimul rând, avem French Open.

Turneul de la Roland Garros este singurul eveniment de tenis de tip Grand Slam desfășurat pe zgură – și asta îl face unic și special.

Un număr mare de fani ai tenisului din Marea Britanie călătoresc anual peste “Canalul Mânecii” pentru a fi prezenți la Paris.

Rafael Nadal, incontestabil “regele zgurii”, și-a revendicat a 14-a coroană la French Open 2022 și va continua să fie în fruntea favoriților la Roland Garros până la retragere.

Roland Garros este locul preferat al lui Nadal și este o bucurie absolută să-l urmărești în cea mai bună formă.

Puterea și precizia sunt cheia succesului pe terenul de zgură, iar adepții sfaturilor în materie de pariuri pe tenis ar trebui să ia în considerare pariurile pe serve precise și lovituri puternice la Roland Garros.

Nu este o știința exactă, dar terenul de zgură este mai lent decât alte suprafețe și aceste trăsături sunt demne de remarcat.

Nadal Tenis

Pariați responsabil pe tenis

Cel mai important, vă rugăm să pariați responsabil.

Sfaturile de pariuri pe tenis sunt unele dintre cele mai plăcute piețe de pariuri pe sport, iar pariorii se pot delecta urmărind cei mai buni jucători din tenis concurând la cel mai înalt nivel.

Cu atât de multe piețe diferite oferite pariorilor, fiți conștienți de propriile puncte forte la pariuri pe tenis.

Odată ce ați găsit un sistem sau un pariu pe tenis care funcționează pentru dvs., rămâneți la el. Mult succes cu orice sfaturi viitoare de pariuri pe tenis!


Publicat prima dată: 7 septembrie 2022.

Blogul 888sport angajează o armată de experți în pariuri și ponturi pentru plăcerea zilnică a jocului, oferind opinii aparte, ”outside the box”, asupra nebuniei absolute care este lumea sportului.