Așteptarea a luat sfârșit! Marți, 6 septembrie 2022, va începe faza grupelor ediției 2022-2023 din Liga Campionilor. Meciuri explozive, intrigi pe măsură și încleștări de top!

PSG – Juventus, cel mai așteptat meci de marți

Pep Guardiola, care în sezonul precedent a fost prezent în a 9-a sa semifinală de Liga Campionilor din postura de tehnician (record), speră să o conducă pe Manchester City în drumul spre trofeu.

Elevii săi vor debuta pe un teren dificil, cel al Sevilliei. Însă, Haaland, care a înscris în cupele europene de 27 ori în 25 meciuri promite să-și conducă coechipierii spre victorie!

Un gol înscris de norvegian are cotă 1.62. În aceeași grupă, G, Borussia Dortmund, fostă echipă a vârfului “cetățenilor”, o va întâlni pe teren propriu pe FC Copenhaga. O victorie la cel puțin două goluri diferență a nemților este cotată cu 1.92.

Alături de meciul din Andaluzia, cu siguranță disputa din capitala Franței dintre PSG și Juventus ține “capul de afiș” al zilei de marți

Cheia disputei din Grupa H poate sta la Angel di Maria, care după 7 sezoane petrecute la Paris își va întâni fosta echipă din postura de adversar.

Presa din Italia vehiculează faptul că “secretele” pe care le deține argentinianul despre elevii lui Galtier pot fi decisive în virtutea rezultatului final.

Varianta “X2” este cotată cu 3.25. Celălalt meci al grupei, Benfica – Maccabi Haifa, nu ridică un interes deosebit, diferența valorică fiind una clară.

Însă, într-o conjunctură cu o asemenea tensiune – așa cum sunt meciurile din Liga Campionilor, orice rezultat este posibil! Pentru cel puțin 3 schimbări ale tabelei de marcaj în disputa de la Lisabona, puteți miza pe o cotă de 1.48.

Tot marți, în Grupa E, Chelsea va juca la Zagreb cu Dinamo, în timp ce AC Milan o va întâlni pe Salzburg în deplasare, în vreme ce în Grupa F, Real Madrid – deținătoarea în exercițiu a trofeului, va juca în Scoția cu Celtic Glasgow, în timp ce Șahtior se va deplasa în Germania pentru meciul cu RB Leipzig.  

Miercuri toți ochii sunt pe „grupa morții”

Grupa C, din care fac parte Bayern Munchen, Inter Milano, FC Barcelona și Viktoria Plzen, a fost numită de către specialiști, pe bună dreptate, „Grupa Morții”.

Multe voci din lumea fotbalului consideră că această grupă poate da cel puțin două formații din viitorul „careu de ași” al ediției.

Însă, până la fazele superioare, marele grupări europene trebuie să treacă de grupe! Cert este că una dintre Bayern, Inter și Barcelona va părăsi Liga Campionilor timpuriu, încă din această fază.

În acest contextul enunțat, orice punct pus în joc dobândește o importanță covârșitoare.

Miercuri, Inter va primi vizita lui Bayern Munchen și promite suporterilor un rezultat pozitiv, mai ales în situația în care duelul împotriva bavarezilor stârnește „nerazzurilor” o amintere plăcută: la ultima „dublă” directă, Inter a eliminat-o pe Bayern în optimile Ligii Campionilor (ediția 2010/2011), cu românul Cristian Chivu în defensivă.

Pentru cei consideră că italienii vor scăpa neînvinși din confruntarea de miercuri pot miza pe o cotă de 2.08, corespondentă a selecției „1X”.

În același timp, pentru a-și păstra șansele intacte de calificare în fazele superioare, Barcelona este obligată să o depășească pe teren propriu pe Viktoria Plzen. Un meci pe „Nou Camp” cu cel puțin 4 goluri primește o cotă de 1.75.

Rămânem în Italia pentru un nou meci ce stârnește un interes deosebit. Napoli va primi vizita Liverpool-ului lui Klopp în cadrul Grupei A.

Italienii și-au păstrat principalul „as” în atac, Victor Osimhen, și, într-o grupă din care mai fac parte Ajax și Rangers, își pot permite să viseze la o ieșire istorică din grupe.

Cu siguranță, echipa „cormoranilor” este văzută drept „sperietoarea grupei” și orice punct obținut împotriva „alb-roșilor” poate fi decisiv în virtutea calificării. Napoli are toate argumentele – cel puțin din punct de vedere ofensiv, să facă față britanicilor.

Un meci cu cel puțin un gol înscris de fiecare parte primește o cotă de 1.54. În altă ordine de idei, din păcate, cealaltă contare a grupei, cea dintre „Lăncieri” și Glasgow Rangers, nu va avea reprezentare românească.

Ianis Hagi este în continuare indisponibil și, în cel mai bun caz, va reveni pe teren doar spre finalul anului.

Varianta „X2 în prima repriză” este cotată cu 1.81 și este considerată drept una excelentă, scoțienii obișnuindu-și suporterii ca în prima parte a meciurilor să joace mai închis.

Tot miercuri, în Grupa B, Atletico Madrid va juca acasă cu FC Porto, iar Leverkusen se va deplasa în Belgia pentru meciul cu Brugge.

În schimb, în Grupa D, portughezii de la Sporting se vor deplasa la Frankfurt pentru partida cu Eintracht, în timp ce Marseille va juca în Anglia cu Tottenham.


Publicat prima dată: 05 septembrie 2022

Blogul 888sport angajează o armată de experți în pariuri și ponturi pentru plăcerea zilnică a jocului, oferind opinii aparte, ”outside the box”, asupra nebuniei absolute care este lumea sportului.