Funcția ”Creeaza-ți pariul!” este mai populară  ca niciodată și jucătorii 888sport o pot folosi pentru a-și îmbunătăți experiența pariurilor sportive!

Aici este ghidul nostru despre cum să utilizați această funcție pentru a creea un pariu multiplu în cadrul aceluiași eveniment.

Există foarte multe moduri de a paria online. Unii fani iubesc biletele acumulator, alții se concentrează pe un singur pariu sau înclină spre pariurile pe termen lung.

Pariorii au foarte multe opțiuni de joc, iar una din cele mai populare este funcția „Creează-ți pariul”.

Tot ce trebuie să știi despre funcția „Creează-ți pariul”

„Creează-ți pariul” poate deschide o nouă plajă de posibilități pentru pariori.  Combinarea piețelor vă personalizează experiența de pariere și vă permite să descoperiți valoare dincolo de ceea ce oferă deja pariurile standard.

Așa cum pariurile live au luat amploare în secolul 21, funcția” Creează-ti pariul” este un alt instrument de adăugat la arsenalul tău atunci când vine vorba de pariuri sportive.


Cum se utilizează funcția „Creează-ți pariul”

„Creează-ți pariul” permite pariorilor să combine piețe care nu ar fi posibile într-un pariu obișnuit. În mod normal, selecții precum „ambele echipe marchează” și „peste 2.5 goluri” nu pot fi combinate într-un pariu standard.

În timp ce bookmakerii au început să le ofere ca propriile lor produse, împreună cu wincasts, scorecasts și altele, există o mulțime de alte piețe care nu sunt disponibile în mod obișnuit.

Aici intervine utilizarea funcției „Creează-ți pariul”. Pariorii trec de la restricții ale piețelor standard, la mii de combinații.

Total goluri, ambele echipe marchează, rezultat final, numărul cornerelor, numărul cartonașelor, marcatorul sunt elemente de baza ale unui creator de pariuri. Unele case de pariuri vor oferi și  altele, oferta putând varia în funcție de meci.

Acest lucru, desigur, este doar pentru fotbal – vom analiza mai târziu și celelalte sporturi care beneficiază de această funcție.

Utilizarea unui creator de pariuri sună destul de ușor, nu-i așa? Nu poate fi mai simplu decât pe 888Sport.

Pur și simplu selectați partida pe care doriți să pariați și, dacă funcția „Creează-ți pariul! ” este disponibilă, aceasta va apărea într-o filă de lângă meniul „toate” în partea de sus a paginii dedicate evenimentului sportiv urmărit.

Apare butonul „Creează-ți pariul”, faceți click pe acesta și puteți începe să vă creați pariul.

Aici începe distracția.

Vrei să pariezi că Liverpool va câștiga, peste 3,5 goluri și Mohamed Salah să marcheze? „Creează-ți pariul” îți oferă acestă posibilitate.

Vă așteptați la multe cornere și câteva cartonașe, dar ambele echipe vor înscrie? „Creează-ți pariul” va calcula cota totală și puteți evalua dacă merită pariul.


De ce ar trebui să plasez un pariu cu ajutorul funcției Creează-ți pariul!

Flexibilitatea este beneficiul numărul unu al folosirii unui creator de pariuri.

Este o modalitate de a vă adapta pariul la exact ceea ce doriți și poate fi un mijloc de a găsi valoare atunci când alte pariuri nu sunt deosebit de atractive pentru un anumit eveniment sportiv.

Deși este dificil să compari cotele generate de funcția „Creează-ți pariul”, câștigul este personalizarea pariului tău într-un mod care nu era disponibil anterior.

Fie că este rezultatul unui șir de bănuieli sau rezultatul unei formule de pariere complicate, creatorul de pariuri oferă pariorilor șansa de a pune împreună, pe același bilet, exact pariul pe care și-l doresc.

S-ar putea să fii surprins de șansele pe care le poți obține cu un creator de pariuri , selectând, pentru același eveniment, patru sau cinci piețe.

Casele de pariuri au oferit caracteristici similare pentru o lungă perioadă de timp, permițând pariorilor să solicite pariuri.

Dificultatea de a face acest lucru printr-un chat live sau social media a fost eliminată cu funcția Creează-ți pariul - este un răspuns instant și fără nicio întârziere în a vedea cotele oferite.

Sporturi disponibile pentru funcția Creează-ți pariul

Creatorul de pariuri este disponibil pentru o gamă largă de sporturi. Desigur, fotbalul este cel mai popular, dar pariorii pot experimenta și crearea de pariuri pe baschet, fotbal american, hochei pe gheață și baseball.

La 888Sport, fii atent la fila ”Creează-ți pariul” de pe pagina oricărui meci pentru a vedea dacă funcția este disponibilă.


Întrebări frecvente despre funcția Creează-ți pariul!

  • Cum câștigi cu pariu realizat cu ajutorul funcției?

Pariorii câștigă dacă fiecare din pariurile individuale sunt câștigătoare.

Toate variantele trebuie sa fie câștigătoarea pentru a încasa pariul  – așa că dacă ai pariat pe Mason Mount să înscrie, pe Chelsea să câștige și peste 2,5 goluri în total, o victorie cu 2-0 cu Mount marcator, nu este un pariu câștigător, dar o victorie cu 2-1 cu Mount marcator ar fi.

  • Funcția Cash out este disponibilă pentru pariurile plasate cu Creează-ți pariul?

În general, da, este posibil să încasați un astfel de pariu.

Ca și alte piețe/pariuri, totuși, acest lucru este la discreția caselor de pariuri.  Toate piețele trebuie să fie în continuare câștigătoare pentru ca un Cash out să fie posibil, de asemenea.

  • Un bilet conceput cu „Creează-ți pariul” este un pariu unic?

Da, pariurile construite cu funcția „creează-ți pariul” sunt considerate pariuri unice! Însă, acestea pot fi combinate pe un pariu multiplu cu mai multe selecții create prin „creează-ți pariul”.

De exemplu, dacă ai creat pariuri folosindu-te de funcția „Creează-ți pariul” pe Chelsea – Liverpool, dar și pe Tottenham – Arsenal, acestea pot fi combinate pe același bilet.

creator de pariuri
  • Se poate paria pe timp suplimentar?

Majoritatea pariurilor pe fotbal se bazează pe cele 90 de minute regulamentare.

Unele piețe, cum ar fi „ridicarea trofeului” sau pariurile pe timpul suplimentar care urmează să aibă loc sunt o excepție de la această regulă, dar pariurile de la „creează-ți pariul” sunt, în general, decise pe baza standardului de 90 de minute de joc, cu timp suplimentar inclus la sfârșitul fiecărei reprize.

  • Poți combina mai multe meciuri cu funcția "Creează-ți pariul"?

Un pariu acumulator obișnuit ar putea cuprinde piețe de pariere din mai multe confruntări, în timp ce funcția "creează-și pariul" se concentrează pe un singur meci.

De exemplu, un pariu conceput cu funcția "Creează-ți pariul" nu poate include ambele înscriu în Tottenham - Arsenal și sub 2.5 goluri în Chelsea - Liverpool.

Pot fi însă plasate, sub foma unui pariu acumulator, două (sau mai multe) pariuri create cu această funcție, ca în exemplul: Tottenham - Arsenal, peste 2.5 goluri și peste 9.5 cornere, Chelsea - Liverpool, Mount marchează și peste 2.5 goluri.


Publicat prima dată: 2 August 2022. 

Blogul 888sport angajează o armată de experți în pariuri și ponturi pentru plăcerea zilnică a jocului, oferind opinii aparte, ”outside the box”, asupra nebuniei absolute care este lumea sportului.