• Tenis
...

Live Chiar acum 

2
Popular
 • Liga
 • Meci, Handicap Game-uri & Total Game-uri

WTA 

12
A-Z

ATP Dublu 

2

Challenger 

6

ITF Feminin 

13

Laver Cup 

1

WTA Dublu 

5

Pariați pe tenis cu 888sport

Cu o mulțime de piețe disponibile pentru mii de meciuri desfășurate anual, de la turnee Grand Slam (Wimbledon, French Open, US Open, Australian Open) și Masters 1000, la evenimentele mai puțin mediatizate, cum sunt cele Future și Challenger, 888sport este unul dintre organizatorii de top de piețe pentru pariurile în-timpul-partidei pe tenis din lume. Dacă se joacă, înseamnă că apare și în oferta 888sport.

Lumea noastră nu se învârte exclusiv în jurul meciurilor live – oferta noastră include și toate pariurile pre-eveniment/pre-meci pe tenis. Puteți paria pe câștigătorul direct al unui turneu și pe numărul de game-uri dintr-un set, sau pe piețele de handicap și chiar pe simplele meciuri individuale – noi vi le oferim pe toate.

Există foarte puține alte sporturi mai incitante ca tenisul când vine vorba de pariurile în-timpul-partidei. Fie că pariați de pe mobil, de pe tabletă sau de pe desktop, un lucru este sigur – veți beneficia de cele mai bune cote la tenis pentru a paria live pe meciurile de tenis la 888sport.

Pariați pe tenis
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Miza totală:
    Free bet 0.00lei
    Câştig potential:
    0.00lei