Termeni și condiții

Cine este eligibil

Această promoție este valabilă pentru weekend-urile selectate din ediția 2020/2021 a Premier League.

Utilizatorii 888sport.ro care au trecut cu succes verificarea detaliilor de înregistrare.

 

Cum mă calific?

Completează și trimite cele opt predicții 1-X-2 pe pagina SUPER 8, până la ora de închidere.

 

Ce pot câștiga?

Câștigă suma totală de premii cash dacă ești singurul care prezice corect toate cele 8 rezultate sau câștigă o cotă egală cu premii cash dacă există alți utilizatori care prezic corect toate cele 8 rezultate.

Exemplu bazat pe un fond de premiere de 10.000 lei:

 • Câștigă 10.000 lei daca esti singurul care prezice corect toate cele 8 rezultate.
 • Câștigă 2.000 lei dacă tu și ceilalți 5 utilizatori prezic corect toate cele 8 rezultate.

Dacă nu prezici cu succes toate cele 8 rezultate, vei primi totuși un token free bet de 5 lei pentru fiecare rezultat corect. De exemplu, dacă prezici 7 răspunsuri corecte vei primi un Token Free Bet de 35 lei.

 • Ești eligibil pentru a obține Free Bets fără nicio cerință de pariere doar la primele 2 participări. După aceasta, vi se va cere să pariați 125 lei pentru a fi eligibil pentru a obține Free Bets. Verifică mai jos condițiile complete.

 

Când îmi voi primi premiul?

Premiile cash și Token-urile Free Bet vor fi creditate în contul tău în termen de 72 de ore de la finalizarea ultimului meci. Token-urile Free Bet expiră după 7 zile.

 

Termeni și condiții în întregime

 1. Următoarele sunt termenii și condițiile pentru provocarea “SUPER8” (“Promoția”).
 2. Promoția este valabilă pentru weekend-urile selectate din ediția 2020/2021 a Premier League.
 3. Pentru a fi eligibil să participe la această Promoție, un jucător trebuie să: (i) să se înregistreze pe site-ul 888sport și toate detaliile de înregistrare furnizate de către jucător să fie exacte, adevărate și valabile pentru un termen mai lung; (ii) sa-i fie verificate cu succes detaliile de înregistrare.
 4. Predicțiile trebuie depuse astfel: (i) pe un formular dedicat (pus la dispoziția jucătorilor pe site-ul 888sport, care va fi disponibil deasemeni și prin alte mijloace de comunicare folosite de 888sport, cum ar fi email, pop-up, notificare push, etc.) dând click pe “Trimite” (utilizatorii trebuie să primească un mesaj de confirmare pentru a se asigura ca cererea a fost înregistrată); (ii) până la ora limită așa cum este prevăzut pe pagina Promoției pentru fiecare meci din selecție. Fiecare trimtere a unui formular completat și trimis cu succes, în conformitate cu cerințele de mai sus este denumită în continuare “Trimitere”.
 5. Este luată în considerare numai prima predicție trimisă pentru fiecare meci de către un utilizator eligibil; odată trimisă, selecția de predicții nu poate fi modificată.
 6. Premiul cash pentru jucătorii care prezic corect toate cele 8 rezultate.
  1. Toți membrii eligibili au dreptul la fiecare rundă, fără a fi asociate cerințe de pariere, la fondul de premii cash.
  2. În conformitate cu termenii acestei Promoții, utilizatorii eligibili care prezic corect toate cele 8 rezultate ale meciurilor din sport selectate de către 888sport, vor primii o cotă egală în bani din fondul total de câștiguri pus la dispoziție de către 888sport pentru respectivul meci din sport așa cum este prezentat pe pagina Promoției. De exemplu, dacă 5 utilizatori prezic corect toate rezultatele pentru un meci cu un fond de câștiguri de 10.000 lei, fiecare mebru va primii 2.000 lei.
  3. În cazul în care nici un utilizator nu a prezis corect toate cele 8 rezultate pentru meciul selectat, nici un premiu nu va fi distribuit pentru acel meci.
 7. Premiul Free Bet pentru jucătorii care nu prezic corect toate cele 8 rezultate.
  1. Utilizatorii eligibili care nu prezic corect toate cele 8 rezultate pentru meciul selectat cor primii oricum un pariu gratuit în valoare de 5 Lei ("Token-uri Free Bet") pentru fiecare predicție corectă. De exempu, un utilizator care a prezis 7 rezultate corecte va primii un Token Free Bet în valoare de 35 lei.
  2. Toți membrii eligibili au dreptul, fără nici o cerință de pariere, la Premiul Free Bet la primele 2 runde.
  3. După primele 2 runde, toți membrii eligibili vor avea dreptul la Premiul Free Bet numai atunci când îndeplinesc următoarele cerințe de pariere:
   1. Pentru a fi eligibil pentru un Free Bet de 5 lei la fiecare alegere corectă, jucătorii vor trebui să îndeplinească cerința de pariere înainte de începerea primului meci din runda relevantă. În pofida acestui fapt, participarea va fi în continuare gratuită sau cerința de a câștiga fondul de premii cash.
   2. Cerința de pariere este de 125 lei la pariuri cu cote minime 1,5 (1/2) din ziua în care a început runda, ora 00:01, până la începutul primului meci. De exemplu, dacă luni se deschide o nouă rundă, iar primul meci este sâmbătă, ora 15:00, acesta va fi intervalul de timp pe care un membru trebuie să îndeplinească cerințele de pariere pentru a putea fi eligibil pentru un Free Bet de 5 lei la fiecare alegere corectă.
   3. Calculul cerințelor de pariere se bazează pe pariurile finalizate din perioada respectivă și nu pe pariurile plasate.
 8. Token-urile Free Bet vor fi acordate ca un singur token per jucător eligibil.
 9. Premiile cash și Token-urile Free Bet vor fi acordate utlizatorilor calificați în decurs de 72 de ore din momentul finalizării meciului.
 10. Pariurile Gratuite trebuie revendicate prin e-mailul promoțional, pop-up online sau Zona personală a jucătorului, când acesta se conectează la contul 888sport. Pariurile gratuite care nu sunt revendicate în termen de 3 zile nu vor fi re-creditate.Token-urile Free Bet expiră după 7 zile.
 11. Stocul de Free bet-uri nu se returnează.
 12. Token-urile Free Bet trebuiesc folosite în întregime și nu pot fi folosite pentru a place o succesiune de pariuri mai mici.
 13. Token-urile Free Bet nu pot fi combinate cu banii reali din sold.
 14. Pariurile plasate utilizând Token-urile Free Bet nu pot fi retrase cash.
 15. Deasemenea se aplică limitele de pariere ale utilizatorului la plasarea unui pariu gratuit.
 16. In cazul în care unul sau mai multe meciuri au fost anulate, fondul de premiere nu va fi distribuit și nici nu va fi acordat un Free Bet de5 lei pe acest meci/uri.
 17. 888sport își rezervă dreptul de a restricționa sau retrage orice pariu gratuit sau alt beneficiu acordat în continuare precum și câștigurile generate de acestea dacă au fost acordate din greșeală sau au fost descoperite abuzuri. Aceasta include obținerea de rezultate diferite pe aceeași piață.
 18. Ofertele 888sport au scop recreativ pentru jucători și astfel 888sport poate limita eligibilitatea clienților de a participa la orice promoție.
 19. Din motive de securitate și verificare, ne rezervăm dreptul de a limita participarea în această Promoție la: (i) o singură adresă; (ii) un singur calculator; sau (iii) un singur dispozitiv mobil.
 20. Dacă ai un mesaj în așteptare în contul tău de pe site referitor la activitatea ta recentă, ne rezervăm dreptul de a îți revoca dreptul de participare sau de a continua participarea în cadrul acestei Promoții. În cazul unui astfel de eveniment, orice bonus și/sau alt câștig obținut în cadrul acestei Promoții nu va mai putea fi folosit.
 21. Toate premiile, bonusurile, ofertele promoționale și alte beneficii din acestea, precum și orice câștiguri generate prin rularea oricăreia dintre cele amintite mai sus, vor fi anulate la retragere dacă oricare dintre condițiile aplicabile nu au fost îndeplinite în totalitate.
 22. 888sport poate schimba sau anula în orice moment orice promoție, bonus sau ofertă specială. În afară de cazul în care este necesar, pentru a preveni frauda sau un alt comportament ilicit similar, o astfel de modificare sau anulare nu vă va fi aplicată dacă ați optat deja pentru promoție, bonus sau special, ați făcut o depunere în așteptarea primirii unui bonus sau a altor beneficii oferite și / sau dacă a început jocul în legătură cu promoția, bonusul sau oferta specială înainte de data comunicării modificării sau anulării.
 23. Soldul contului tău (definit ca Balanța Contului conform Politicii de retragere) este disponibil pentru retragere oricând. Se aplică termenii generali de retragere. Pentru informații suplimentare despre cum poți retrage fonduri din contul tău, citește Politica noastră de retragere.
 24. Se aplică Acordul Utilizatorului 888sport, care include termenii și condițiile Politicii de Bonus.
1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei