Termeni și condiții generale

 1. Promoția este valabilă pe durata sezonului de fotbal 2019/2020.
 2. Promoția este valabilă pentru membrii înregistrați pe 888sport, pentru care participarea este gratuită.
 3. Membrul (sau membrii) poate câștiga un „Premiu în numerar” de până la 5.000 de lei, prezicând rezultatele corecte ale celor 8 meciuri selectate de 888sport.
 4. Dacă mai mult de 1 membru prezice corect toate cele 8 rezultate, fondul de premii va fi distribuit în mod egal între membri. De exemplu, dacă 4 membri prezic corect toate cele 8 rezultate, fiecare membru va primi câte 1.250 de lei.
 5. Pentru a selecta predicțiile, membrii trebuie mai întâi să se logheze în contul lor 888sport și să apese click pe bannerele Super 8 de pe site, sau pe mesajele primite pe email sau online.
 6. Predicțiile pot fi transmise numai înainte de “kick-off-ul” celui mai recent meci dintre cele 8.
 7. Doar prima predicție făcută de fiecare membru va fi eligibilă pentru această promoție. Odată trimise, selecțiile nu vor mai putea fi modificate.
 8. Premiile cash vor fi creditate în contul jucătorului calificat în 72 de ore de la confirmarea tuturor celor 8 rezultate ale meciurilor.
 9. Daca 1 sau 2 evenimente sunt amanate, Super 8 va fi stabilit cu evenimentele ramase. Daca 3 evenimente sunt amanate, toate selectiile vor fi anulate si nu vor fi acordate premiile pentru perioada de timp in care promotia a fost activa.
 10. Premiul cash va fi creditat ca bani reali și nu necesită îndeplinirea unor cerințe de rulare pentru a fi retras.
 11. În cazul în care niciun membru nu prezice toate cele 8 rezultate, nu va fi creditat niciun premiu cash.
 12. Membrii care nu sunt eligibili să primească bonusuri sau să participe la promoții nu vor putea participa la această promoție.
 13. Ofertele 888sport sunt destinate jucătorilor recreaționali, iar 888sport pot limita eligibilitatea clienților de a participa la orice promoție.
 14. 888Sport poate modifica sau anula orice promoție, bonus sau ofertă specială în orice moment. În afară de cazul în care este necesar pentru a preveni frauda sau un alt comportament ilicit similar, o astfel de modificare sau anulare nu se va aplica în cazul în care ai optat deja pentru promoție, bonus sau ofertă specială, ai făcut o depunere în așteptarea primirii unui bonus sau a altor beneficii oferite și / sau ai început să joci în legătură cu promoția, bonusul sau oferta specială înainte de data comunicării modificării sau anulării.
 15. Soldul tău (definit ca Sold de Tranzacție în cadrul Politicii noastre de retragere) este disponibil pentru retragere în orice moment. Se aplică condițiile generale de retragere. Pentru informații suplimentare despre cum poți retrage fonduri din cont, consultă „Politica noastră de retragere”.
9.151.0
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.