Banii înapoi dacă un gol întârziat vă micșorează câștigul!

Primiți înapoi până la 100 Lei dacă un gol înscris în minutul 88 sau după aceea vă anulează câștigul din pariul respectiv!

Detestați ca un gol venit târziu să vă anuleze câștigul dintr-un pariu? Ei bine, s-a terminat cu asta pentru că noi avem grijă de cei ce pierd pe ultima sută de metri și le oferim rambursări Bonus de fiecare dată când pierd ca urmare a unui gol în minutul 88 sau după!

Mai mult, această ofertă senzațională este disponibilă pentru fiecare meci din Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League, pe toată perioada sezonului 2016 - 2017!

Iată cum funcționează:

 • Pariați: Plasați un pariu individual cu o valoare de cel puțin 20 Lei pe piețele Victorie-Egalitate-Victorie sau Scorul corect pentru oricare dintre meciurile din any Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League din acest sezon.
 • Primiți: Dacă se înscrie gol în minutul 88 sau după, până la finalul partidei, care vă face să pierdeți un pariu altfel câștigător, noi vă vom rambursa miza plasată sub formă de Bonus, dar nu mai mult de 100 Lei!

Așa că, sezonul acesta pariați pe fotbal cu 888sport, organizatorul online de pariuri sportive care are cu adevărat grijă de dvs.!

Termeni și condiții

 1. Această ofertă este disponibilă doar pentru cei care dețin un cont 888.ro.
 2. Această ofertă se aplică pariurilor individuale „pe bani reali” plasate înainte de începerea partidei (pre match), cu o valoare de cel puțin 20 Lei, plasate pe piețele Victorie-Egalitate-Victorie sau Scor corect, pentru oricare dintre meciurile din Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A sau Champions League (cu excepția rundelor de calificare).
 3. „88th Minute” este definit ca începând la 87,01 minute, conform Press Association.
 4. Sunt eligibile doar pariurile câștigătoare la 87,01, care apoi pierd din cauza golului/golurilor înscrise după acest moment. Doar în timpul regulamentar de joc, timpul suplimentar și loviturile de pedeapsă nu sunt luate în considerare.
 5. Doar pariurile individuale plasate înaintea partidei (pre match). Pariurile live și cele multimple nu sunt luate în considerare.
 6. Pariurile plasate folosind funcția „Cash-in” (Încasare) nu sunt luate în considerare în cadrul acestei promoții.
 7. Va fi acordat un Bonus de maxim 100 Lei per partidă, per persoană/gospodărie/IP/dispozitiv/adresă de e-mail/detalii de plată.
 8. Bonusul va fi creditat în 72 de ore de la închiderea pariului.
 9. Bonusul trebuie pariat de 6 ori, la cote minime de 1.5, înainte de a putea fi retras.
 10. Bonusul trebuie pariat pe 888sport.ro în 60 de zile de la creditarea sa în contul unui membru. În caz contrar, întregul bonus (și, în anumite situații, toate câștigurile generate de acesta) nefolosit de jucător va fi înlăturat după o perioadă de 60 (șaizeci) de zile.
 11. Limitele de pariere pentru membri se aplică și plasării Bonusului.
 12. Ofertele 888sport.ro sunt destinate jucătorilor recreaționali, iar 888sport.ro poate limita eligibilitatea clienților de a participa la orice acțiune promoțională.
 13. Decizia 888sport.ro este finală cu privire la toate chestiunile referitoare la orice recompensă și nu va face obiectul revizuirii sau contestării din partea niciunui terț.
 14. 888sport.ro își rezervă dreptul de a suspenda, anula sau modifica această acțiune promoțională în orice moment, fără notificare prealabilă.
 

NE PARE RĂU,

Această promoție s-a terminat

APASĂ AICI PENTRU A VEDEA
PROMOȚIILE ACTUALE
Nu mulțumesc
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2018 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro