Sigur - 888sport

A A A
Jucați în siguranță la 888sport.ro
Jucați în siguranță la 888sport.ro

Joc sigur, legal și responsabil

888 se străduieşte să ofere membrilor săi un mediu de joc responsabil. Este de datoria noastră să ne asigurăm atât că membrii noştri se bucură la maxim de site-ul nostru, cât şi să prevenim utilizarea compulsivă a serviciilor noastre, precum şi accesarea site-ului de către minori. Folosim un număr de instrumente care ne ajută să ne reglementăm site-ul, cum ar fi verificarea identității, auto-excluderea și posibilitatea de a seta limite de depunere.


Tranzacții securizate

Securitatea tranzacțiilor și a plăților este o prioritate importantă a 888. Acesta este motivul pentru care folosim doar metode de plată de încredere și recunoscute, cum ar fi VISA, Mastercard, Paypal și altele. Toată plățile sunt supuse unui set de proceduri stricte, care garantează confidențialitatea absolută asupra datelor.


Asistență 24/7

Dacă aveți o întrebare sau o problemă, vă rugăm să apelați echipa noastră experimentată de asistență la numărul de telefon +350 20060529 sau trimiteți un e-mail la adresa suport@888.ro.


Securitatea datelor

888 folosește cea mai nouă tehnologie de criptare pentru a proteja datele sensibile. Pentru a oferi siguranță datelor dvs. cu caracter personal folosim SSL, care ne permite să vă stocăm datele în siguranță și securizează integritatea tuturor comunicațiilor.

Vi se pare interesant?
1.69.0-rc-release-core-1.19-1
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei