Sigur
1.000 Lei BONUS DE BUN VENIT
Sigur

Sigur - 888sport

A A A
Jucați în siguranță la 888sport.ro
Jucați în siguranță la 888sport.ro

Joc sigur, legal și responsabil

888 se străduieşte să ofere membrilor săi un mediu de joc responsabil. Este de datoria noastră să ne asigurăm atât că membrii noştri se bucură la maxim de site-ul nostru, cât şi să prevenim utilizarea compulsivă a serviciilor noastre, precum şi accesarea site-ului de către minori. Folosim un număr de instrumente care ne ajută să ne reglementăm site-ul, cum ar fi verificarea identității, auto-excluderea și posibilitatea de a seta limite de depunere.


Tranzacții securizate

Securitatea tranzacțiilor și a plăților este o prioritate importantă a 888. Acesta este motivul pentru care folosim doar metode de plată de încredere și recunoscute, cum ar fi VISA, Mastercard, Paypal și altele. Toată plățile sunt supuse unui set de proceduri stricte, care garantează confidențialitatea absolută asupra datelor.


Asistență 24/7

Dacă aveți o întrebare sau o problemă, vă rugăm să apelați echipa noastră experimentată de asistență la numărul de telefon +350 20060529 sau trimiteți un e-mail la adresa suport@888.ro.


Securitatea datelor

888 folosește cea mai nouă tehnologie de criptare pentru a proteja datele sensibile. Pentru a oferi siguranță datelor dvs. cu caracter personal folosim SSL, care ne permite să vă stocăm datele în siguranță și securizează integritatea tuturor comunicațiilor.

Vi se pare interesant?
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.