Activități bancare
1.000 Lei BONUS DE BUN VENIT

Activități bancare

Activități bancare

Activități bancare - 888sport.ro

A A A
Activități bancare - 888sport.ro
Activități bancare - 888sport.ro
Primiți 100% până la 1.000 Lei ca bonus de bun-venit ÎNREGISTRAȚI-VĂ ACUM

Cum depuneți

Înregistrați-vă acum pe 888sport.ro și veți avea acces imediat la facilitățile noastre bancare. Este ușor să vă depuneți banii în cont. Apoi, veți putea începe să pariați.

Aflați mai multe despre cum să faceți o depunere

Cum să depuneți bani
Cum să depuneți bani

Cum retrageți

Pe 888sport.ro este ușor să vă retrageți câștigurile. Acceptăm majoritatea mijloacelor de plată, așa că veți putea retrage bani cu ușurință.

Aflați mai multe despre cum să vă retrageți câștigurile

Cum să retrageți bani
Cum să retrageți bani

Metode de plată acceptate

Pe 888sport.ro avem o varietate mare de metode de plată pentru a vă fi mai ușor să depuneți sau să retrageți bani. Alegeți cea mai convenabilă metodă de plată pentru dvs. și începeți să pariați pe evenimentele favorite!

Aflați mai multe despre metodele de plată acceptate de noi

Cum să retrageți bani
Cum să retrageți bani
Vi se pare interesant?
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.