CÂȘTIGĂ PÂNĂ LA 1.000 DE LEI ÎN FIECARE WEEKEND

Înregistrează-te în LIGA PARIURILOR, o competiție rezervată jucătorilor în care doar cotele contează, nu valoarea pariului. Vrei să arăți că ești cel mai bun?

 

Concurează în fiecare weekend și colectează puncte câștigând pariuri plasate pe principalele ligi din fotbal. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât vei urca mai mult în clasament!

 

Avem ZECI DE PREMII pentru primele locuri ale fiecărei competiții.

Cum te poți înregistra:

  • Accesează 888sport cu numele tău de utilizator și parola
  • Apoi accesează în partea dreaptă sus, unde apare numele tău
  • Selectează opțiunea "Contul meu" și înregistrează-te în concurs

  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.