Pariuri pe sporturi cu motor la 888sport

Există puține sporturi la fel de interesante de urmărit ca sporturile cu motor. La 888sport, noi vă oferim o gamă foarte largă de pariuri, inclusiv cote pe cursele de F1, MotoGP, Nascar, Superbike și multe altele. Pe scurt, dacă evenimentul este în calendarul sporturilor cu motor, atunci este și în oferta noastră!

Dacă nu aveți experiență cu acest tip de pariuri, atunci v-am pregătit câteva sfaturi pentru a vă ajuta cu pariurile pe sporturile cu motor. În primul rând, este important să țineți cont de faptul că în aceste tipuri de sport rezultatul nu depinde doar de persoana care conduce – depinde, de asemenea, și de vehiculul utilizat. Nu contează cât de bun este un conducător auto sau un motociclist, el are nevoie și de un vehicul bun ca să poată concura la capacitate maximă. Când analizați un vehicul de cursă înainte de a face un pariu, trebuie să aveți în vedere producătorul, performanțele anterioare și specificațiile mecanice.

Cu toate acestea, este în mod evident vital să fiți atent și la persoana care conduce, deoarece aceasta va avea un impact uriaș asupra rezultatului unei curse. De asemenea, circuitul poate avea o influență semnificativă, deoarece unii concurenți preferă anumite tipuri de piste și au obținut rezultate mai bune pe unele dintre ele. După ce ați analizat toate aceste puncte, sunteți pregătit să plasați un pariu pe sporturile cu motor și veți vedea dacă puteți câștiga bani din asta!

Pariurile pe sporturile cu motor au crescut în popularitate în ultimii doi ani, motiv pentru care, la 888sport, vom continua să adăugăm și mai multe piețe. Fie că doriți să pariați pe câștigătorul campionatului MotoGP sau pe câștigătorul cursei urmatoare, noi le-am inclus pe toate în oferta noastră. Și desigur, puteți plasa pariuri de pe calculator, de pe mobil și chiar de pe tabletă, așa că este mai ușor ca niciodată să pariați în-timpul-cursei, indiferent de locul în care sunteți!

Pariați pe sporturi cu motor
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Miza totală:
    Free bet 0.00lei
    Câştig potential:
    0.00lei