empty content

...

Pe 888sport poți plasa pariuri pe Jocurile Olimpice de Iarnă

Organizate pentru prima oară în Franța acum aproape un secol, în anul 1924, și decalate în anul 1992 cu 2 ani față de cele de vară, Jocurile Olimpice de Iarnă au loc o dată la 4 ani și sunt printre cele mai importante și urmărite competiții sportive din lume.

În anul 2018, 20 de milioane de oameni au stat cu ochii ațintiți pe Pyeongchang, capitala Coreei de Sud, pentru a urmări magie pe zăpadă. Dacă vrei să susții delegația României la sporturi precum Bob sau Schi Alpin, 888sport îți oferă cote fantastice pentru toate disciplinele olimpice de iarnă. În plus, îți punem la dispoziție cea mai simplu de folosit platformă de pariuri online, accesibilă oricând, de pe orice dispozitiv.

Însă dacă vrei să trăiești Jocurile Olimpice de Iarnă la intensitate maximă și, în același timp, să îți crești considerabil șansele de câștig, soluția constă în pariuri live. Gândește-te cum este să urmărești în direct Jocurile Olimpice, să observi încotro se îndreaptă lucrurile și să plasezi în câteva secunde, direct de pe telefonul tău, pariul învingător.

Care sunt disciplinele cele mai populare și mai profitabile

Cea mai populară disciplină de la Jocurile Olimpice de Iarnă este, deloc surprinzător, patinajul artistic, acesta înglobând perfect elemente de sport și dans. Totuși, cele mai multe pariuri au fost puse pe hochei, patinaj viteză și săritura cu schiurile.

Nu există „cea mai profitabilă” disciplină, ci se aplică aceeași regulă din lumea pariurilor, folosită zi de zi de pariorii profesioniști: cu cât petreci mai mult timp informându-te, cu atât mai mari sunt șansele de câștig.

Cu 888sport poți plasa pariuri Hochei la cele mai bune cote

Deloc surprinzător, unul din cele mai populare sporturi olimpice de iarnă este hocheiul, care se joacă la Olimpiadă încă din anul 1920. Dacă vrei să pariezi inteligent pe hochei, trebuie în primul rând să știi care sunt echipele care participă, și cum sunt ele alese.

Țara gazdă, alături de cele mai bine cotate 8 echipe, conform clasamentului mondial, sunt înscrise automat, în timp ce restul de 3 locuri se ocupă în urma unei etape de calificare.

Dacă vrei să pariezi pe hochei în 2022, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, cu 888sport ai la dispoziție un întreg arsenal de moduri de pariere, de la pariuri pe numărul total de goluri, pariuri cu handicap, pariuri pe câștigătorul meciului, sau chiar al campionatului.

Poți fi și mai specific, având posibilitatea să plasezi pariuri pe echipa care înscrie prima, echipa care înscrie ultima, pe scorul corect, diferența de goluri, cine va câștiga cele mai multe reprize, și multe alte combinații, care să scoată în valoare pariorul profesionist din tine!

Cele mai bune moduri de pariere pentru Jocurile Olimpice de Iarnă

Pe scurt, poți paria fix așa cum vrei! Cu 888sport ai cea mai diversificată gamă de moduri de pariere, pentru a-ți putea maximiza câștigurile! Dacă vrei să susții sportivii români, poți plasa pariuri simple, pe numărul de medalii câștigate, medalia de aur din cadrul unei anumite discipline, sau primul sportiv român care ia o medalie, ori poți paria pe țara cu cele mai multe medalii.

Iar dacă ai încredere maximă într-unul dintre sportivi, poți plasa un pariu pe un nou record mondial, în cadrul disciplinelor precum săritura cu schiurile.

Mai mult, poți merge mai departe și poți încerca să prevezi rezultate specifice fiecărui sport, cum ar fi punctajul din cadrul competițiilor de Snowboarding Halfpipe sau Patinaj Artistic, sau scorul meciurilor de Curling. Mai mult, poți plasa clasicele pariuri cu handicap în cazul sporturilor pe echipe, pentru „nivela ringul” în cazul meciurilor dezechilibrate.

1.53.1-rc-RC-2020-09-23
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

        Câştig potential:
        0.00lei