Termeni și condiții

În continuare se prezintă termenii și condițiile promoției "Cote sporite" ("Promoția") pentru www.888sport.ro (“Site-ul”). Participarea dumneavoastră la această Promoție se consideră că acceptați integral prevederile de mai jos.

Generalități

La această Promoție nu poate participa nimeni sub vârsta de 18 ani sau cu vârsta sub cea de exprimare a consimțământului legal cu privire la serviciile de jocuri de noroc disponibile pe acest Site, conform legislației în vigoare în orice jurisdicție, în funcție de vârsta mai mare.

Din motive de securitate și verificare ne rezervăm dreptul de a limita participarea la această Promoție la: (i) o persoană pe locuință; (ii) o persoană pe terminal de calculator; sau (iii) o persoană pe dispozitiv mobil; (iv) una per adresă de e-mail; (v) una per detalii de plată.

Dacă aveți un mesaj în așteptare în casieria site-ului privind activitatea de joc recentă, ne rezervăm dreptul de a vă revoca eligibilitatea de participare și/sau continuare a participării la această promoție. În acest caz, eventualele bonusuri și/sau alte beneficii pe care le-ați primit și/sau pe care sunteți eligibil să le primiți la această promoție vă vor fi retrase.

Condiţii de eligibilitate

Această Promoție este disponibilă numai membrilor care: (i) au finalizat procesul de înregistrare pe Site, au prezentat informații complete, reale și precise referitoare la, inclusiv, dar fără limitare, adresa de e-mail și detaliile de plată; (ii) încă nu au făcut prima depunere; și (iii) au optat să participe la această Promoție. Pentru clarificare, clienții existenți și precedenți ai 888sport nu se califică pentru a participa la această Promoție.

Termenii Promoției

Conform termenilor acestei Promoții, membrii eligibili care fac o depundere de minimum 50LEI în 90 de zile de la data înscrierii vor primi cote sporite la efectuarea unei Mize de Calificare (așa cum se definește mai jos).

O Miză de Calificare este o miză făcută pe „bani reali” de minimum 25LEI plasată pe Oricare dintre câștiguri (numai pentru piața „Permanentă’’).

Miza maximă pentru Cotele Sporite este de 25LEI, orice miză peste această sumă va fi plătită la cote normale.

Numai primul pariu făcut după înscriere pe Oricare dintre câștiguri se va califica pentru această promoție.

Numai pariuri unice. Permutările, pariurile gratuite, jetoanele de sporire a profitului și pariurile live nu contează. Pentru evitarea confuziilor, un pariu live este făcut după ora specificată pentru începere.

Pariurile nule sau încasate nu se califică la această promoție.

Pariul calificator trebuie făcut individual pe talonul de pariere.

Cotele Sporite pot fi supuse modificării.

Jucătorii care au efectuat prima depunere pe 888sport.ro vor beneficia de acțiunea promoțională a cotelor mai bune suplimentar față de bonusul de bun-venit.

Câștigurile suplimentare vor fi creditate ca jetoane de pariuri gratuite.

Jetoanele de pariuri gratuite vor fi aplicate conturilor în decurs de 72 de ore.

Limitele de pariuri pentru membri se aplică și la pariurile gratuite.

Jetoanele pentru pariuri gratuite expiră după 7 zile.

Mizele pariului gratuit nu sunt incluse în niciun ramburs.

Jetonul de pariuri gratuite nu poate fi preschimbat pe pariuri în ambele sensuri sau permutări.

Jetoanele pentru pariuri gratuite trebuie folosite în întregime. Acestea nu pot fi folosite pentru a plasa o succesiune de pariuri mai mici.

Jetoanele pentru pariuri gratuite nu pot fi combinate cu mize pe "bani reali".

Această ofertă este limitată la un pariu pe persoană, locuință, IP de dispozitiv, adresă de e-mail sau detalii de plată.

Membrii care depun prin Neteller sau Skrill nu sunt eligibili la această promoție.

Compania își rezervă dreptul de a reține sau retrage pariurile gratuite și câștigurile generate, în cazul în care jetoanele pentru pariurile gratuite sunt creditate pe nedrept sau sunt observate abuzuri în acest sens.

Ofertele Companiei, așa cum sunt prezentate aici, sunt destinate jucătorilor care joacă de plăcere, iar Compania poate limita eligibilitatea clienților de a participa la orice Promoție.

Toți jucătorii noi din anumite jurisdicții, teritorii și state pot fi considerați ineligibili pentru această ofertă la discreția absolută a 888sport. Jurisdicțiile ineligibile pot fi verificate la serviciul clienți al 888sport înainte de aplicare.

Suma pe care o puteți retrage din cont este supusă "Politicii privind retragerile". Dacă solicitarea de retragere se face pentru o sumă mai mică decât suma permisă relevantă, fondurile vor fi returnate în bankroll.

Sunteți prin prezenta de acord cu termenii și condițiile care guvernează promoția, împreună cu "Acordul cu utilizatorul" care cuprinde fără limitare "Politica privind bonusurile".

Suma pe care o puteți retrage din cont este supusă limitelor maxime și minime. Dacă solicitarea de retragere se face pentru o sumă mai mică decât suma permisă relevantă, fondurile vor fi returnate în bankroll. Puteți găsi detalii despre limitele de retragere maxime și minime în "Politica privind retragerile".

 • Pentru a îndeplini cerințele de pariere aplicabile, nu se consideră bani reali contribuiți (integral sau parțial) la cerința de pariere, cu excepția cazului în care este specificat altfel de către noi.
 • Fondurile disponibile vor fi întotdeauna folosite înaintea Fondurilor Restricționate și situația ambelor va fi afișată la tine în “Contul meu”.
 • Toate tipurile de Bonuuri (incuzând Voucherele, câștigurile obținute din acestea, precum și fondurile din Bonusurile nerevendicate) vor fi anulate la efectuarea unei retrageri.
1.63.4-hf-ban-com-brands
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei