Cote mai bune

Câștigați mai mult cu pariurile dvs.!


Cu ajutorul funcției de Cote mai bune, oferită de 888sport, puteți câștiga chiar mai mult! Pe anumite piețe, vă oferim cote mai bune, mult mai mari decât cotele standard. Trebuie doar să căutați evenimentele care vă oferă cote mai bune, să vă plasați pariul și să vă pregătiți să câștigați mult mai mult! Important: chiar și atunci când un eveniment oferă cote mai bune, site-ul va continua să ofere cotele standard, dar câștigurile vor fi acordate în funcție de cotele mai bune!


Termeni și condiții generale (Membri existenți și membri noi)

 1. Oferta de cote mai bune, purtând mențiunea „ Exclusiv pentru membrii noi” este relevantă doar pentru membrii noi înregistrați pe 888sport.ro.
 2. Jucătorii care au efectuat prima depunere pe 888sport.ro vor beneficia de acțiunea promoțională a cotelor mai bune suplimentar față de bonusul de bun-venit.
 3. Pentru anumite evenimente, cotele afișate în lobby-ul 888sport.ro ar putea să nu fie cotele mai bune. Indiferent de cotele din lobby, cotele mai bune vor fi aplicate tuturor pariurilor eligibile pentru această promoție.
 4. Cu excepția unei mențiuni contrare, suma minimă ce trebuie pariată pentru această ofertă este de 5 Lei.
 5. Cu excepția unei mențiuni contrare, sumele maxime ale pariului și cotei pentru această ofertă sunt limitate la 50 Lei per cota mai bună. În cazul în care jucătorul pariază o sumă mai mare de 50 Lei, el va primi:
  • Câștigurile corespunzătoare cotei mai bune pentru primii 50 Lei din pariul său
   și
  • Restul de câștiguri calculate la cotele reale ale 888sport.ro
 6. Cotele mai bune sunt valabile doar pentru primul pariu plasat de jucător. În cazul în care oferta de cote mai bune se referă la mai multe evenimente, doar primul pariu plasat de jucător va fi eligibil pentru acțiunea promoțională a cotelor mai bune.
 7. Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 8. Cu excepția cazurilor în care se prevede altfel, Oferta este valabila doar pentru 90 de minute de joc și minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauză datorate accidentărilor sau altor întreruperi.Reprizele de prelungiri si loviturile de departajare(penalty) nu sunt luate în considerare
 9. Pariurile încasate-‘Cashed Out’, sau efectuate cu optiunea “Ticket Boost”, nu sunt eligibile.
 10. Bonusul trebuie sa fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de 2,0 sau mai mult şi într-o perioadă de 60 de zile pentru a putea fi retras. Bonusul poate fi pariat doar pe sport.
 11. Pentru politica completă a bonusurilor de sport, apăsaţi aici.
 12. Cu excepția unei mențiuni contrare, sunt eligibile doar pariurile anterioare începerii partidei, pariurile live nefiind eligibile pentru promoția cotelor mai bune.
 13. Doar pariurile cu bani reali sunt eligibile pentru promoția cotelor mai bune.
 14. Pariurile unice sau multiple cu cote mai bune nu pot fi combinate cu alte pariuri. Dacă sunt combinate cu pariuri suplimentare, sunt aplicabile cotele standard ale 888sport.ro.
 15. Cotele mai bune în pariurile multiple nu se vor aplica dacă unul dintre evenimente este anulat.
 16. Pariurile cu cote mai bune pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 17. Toate regulile de plasare a pariurilor sportive se vor aplica și pariurilor cu cote mai bune.
 18. Ofertele 888sport.ro se adresează jucătorilor recreaționali. 888sport.ro poate limita eligibilitatea unui jucător în această promoție sau în orice altă promoție.
 19. 888.ro poate suspenda, modifica sau anula aceasta promoție, la propria sa discreție.
6.1.3
icon
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.
close