Tipuri de pariuri


Știți care sunt diferitele tipuri de pariuri disponibile? Consultați tabelul de mai jos pentru a afla detalii despre pariurile pe care le puteți plasa la 888sport.


Pariu Descriere
Individual Un pariu pe o singură selecție sau rezultat.
Each-way O combinație de câștiguri și plasare de pariuri de valoare egală. Pariurile Each-Way pot fi plasate pe un singur eveniment sau pe două sau mai multe selecții, în cadrul unui pariu multiplu. Pariurile multiple Each-Way se închid pe baza unor situații câștig-la-câștig și plasare-la-plasare.
Dublu Un pariu pe două selecții - ambele trebuie să fie câștigătoare pentru a genera venituri.
Triplu Un pariu pe trei selecții; toate trei trebuie să fie câștigătoare pentru a genera venituri.
Multiplu Dublu, triplu sau cu acumulare. O serie conectată de câștiguri individuale, în care câștigul obținut din prima selecție este adăugată automat la cea de-a doua selecție ca pariu individual și așa mai departe, până când toate selecțiile au ieșit câștigătoare, generând astfel venituri, sau până când o selecție pierde, caz în care se pierde întreaga sumă.
Trixie Un pariu pe trei selecții, care constă în patru pariuri separate: 3 duble și unul triplu. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
Patent Un pariu pe trei selecții, care constă în 7 pariuri separate: 3 individuale, 3 duble și 1 triplu. Echivalentul lui Trixie plus 3 individuale. O selecție câștigătoare va garanta venituri.
Yankee Un pariu pe patru selecții, care constă în 11 pariuri separate: 6 duble, 4 triple și un acumulator de patru. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
Canadian
(Super Yankee)
Un pariu pe cinci selecții, care constă în 26 de pariuri separate: 10 duble, 10 triple, 5 acumulatori de patru și un acumulator de cinci. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
Heinz Un pariu pe șase selecții, care constă în 57 de pariuri separate: 15 duble, 20 triple, 15 acumulatori de patru, 6 acumulatori de cinci and un acumulator de șase. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit. Este denumit după sloganul publicitar pentru „57 varieties” al H. J. Heinz Company.
Super Heinz Un pariu pe șapte selecții, care constă în 120 de pariuri separate: 21 duble, 35 triple, 35 acumulatori de patru, 21 acumulatori de cinci, 7 acumulatori de șase și un acumulator de șapte. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
9.9.2
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.