Tipuri de pariuri


Știți care sunt diferitele tipuri de pariuri disponibile? Consultați tabelul de mai jos pentru a afla detalii despre pariurile pe care le puteți plasa la 888sport.


Pariu Descriere
Individual Un pariu pe o singură selecție sau rezultat.
Each-way O combinație de câștiguri și plasare de pariuri de valoare egală. Pariurile Each-Way pot fi plasate pe un singur eveniment sau pe două sau mai multe selecții, în cadrul unui pariu multiplu. Pariurile multiple Each-Way se închid pe baza unor situații câștig-la-câștig și plasare-la-plasare.
Dublu Un pariu pe două selecții - ambele trebuie să fie câștigătoare pentru a genera venituri.
Triplu Un pariu pe trei selecții; toate trei trebuie să fie câștigătoare pentru a genera venituri.
Multiplu Dublu, triplu sau cu acumulare. O serie conectată de câștiguri individuale, în care câștigul obținut din prima selecție este adăugată automat la cea de-a doua selecție ca pariu individual și așa mai departe, până când toate selecțiile au ieșit câștigătoare, generând astfel venituri, sau până când o selecție pierde, caz în care se pierde întreaga sumă.
Trixie Un pariu pe trei selecții, care constă în patru pariuri separate: 3 duble și unul triplu. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
Patent Un pariu pe trei selecții, care constă în 7 pariuri separate: 3 individuale, 3 duble și 1 triplu. Echivalentul lui Trixie plus 3 individuale. O selecție câștigătoare va garanta venituri.
Yankee Un pariu pe patru selecții, care constă în 11 pariuri separate: 6 duble, 4 triple și un acumulator de patru. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
Canadian
(Super Yankee)
Un pariu pe cinci selecții, care constă în 26 de pariuri separate: 10 duble, 10 triple, 5 acumulatori de patru și un acumulator de cinci. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
Heinz Un pariu pe șase selecții, care constă în 57 de pariuri separate: 15 duble, 20 triple, 15 acumulatori de patru, 6 acumulatori de cinci and un acumulator de șase. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit. Este denumit după sloganul publicitar pentru „57 varieties” al H. J. Heinz Company.
Super Heinz Un pariu pe șapte selecții, care constă în 120 de pariuri separate: 21 duble, 35 triple, 35 acumulatori de patru, 21 acumulatori de cinci, 7 acumulatori de șase și un acumulator de șapte. Minim două selecții trebuie să fie câștigătoare pentru a genera un venit.
1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei