Cum vă puteți înregistra la 888sport

A A A
Cum vă înregistrați la 888sport
Cum vă înregistrați la 888sport

Înregistrarea la 888sport este uşoară şi rapidă. Este nevoie de numai câţiva paşi pentru a deschide un cont de joc: să urmăm acei paşi împreună!

Este timpul să vă cunoaştem mai bine!

Completaţi acest ecran cu datele dumneavoastră personale: nume şi prenume, data naşterii, sexul şi finalizaţi CPN-ul dumneavoastră (număr de 6 cifre). CPN-ul este necesar pentru a ne asigura că nimeni nu încearcă să se înregistreze pe numele dumneavoastră. În cazul în care nu deţineţi un CPN va fi necesar să furnizaţi numărul dumneavoastră de paşaport în loc.

Ecran date personale
Ecran date personale

Alegeți un nume de utilizator şi o parolă

Mai departe trebuie să selectaţi un nume de utilizator şi o parolă: alegeți un nume de utilizator uşor de reţinut pentru a uşura autentificarea. Reţineţi că sistemul este sensibil la majuscule şi minuscule.

Apoi trebuie să introduceţi adresa dumneavoastră de e-mail: Asiguraţi-vă că adresa este corectă, astfel încât să primiţi informaţiile de autentificare şi alte informaţii importante. După introducerea răspunsului la întrebarea de securitate, bifați casetele pentru Acordul cu privire la cont şi Politica de confidenţialitate, înainte de a trece la următorul pas.

Ecran nume de utilizator şi parolă
Ecran nume de utilizator şi parolă

How can we reach you?

Pentru a finaliza înregistrarea trebuie să introduceţi datele dumneavoastră de contact (ţară, cod poştal, oraşul în care locuiţi, adresa şi numărul de telefon). Aceste informaţii vor fi utilizate de 888 pentru a oferi asistenţă sau pentru a vă contacta cu privire la un câştig mare.

Acum sunteţi pregătit să finalizaţi înregistrarea: faceţi clic pe butonul „Înregistrare” pentru a vă crea contul de joc!

Ecran adresă şi detalii de contact
Ecran adresă şi detalii de contact
Vi se pare interesant?
1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei