Primii pași

Verificarea identității

A A A
Verificarea identității
Verificarea identității

Contul dvs. 888sport trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. Pentru efectuarea verificării, trebuie doar să trimiteți un act de identitate valid, urmând acești 3 pași simpli:

Alegeți un fișier

Alegeți între Cartea de identitate, Permisul de conducere și Pașaportul dvs.

Selectați un act de identitate valid
Selectați un act de identitate valid

Faceți o copie digitală

Dacă aveți un smartphone, faceți o fotografie documentului. Dacă nu, puteți folosi o cameră digitală sau un scanner.

Efectuați o copie digitală a documentului
Efectuați o copie digitală a documentului

Încărcați documentul

Când vă conectați, faceți clic pe Reîncărcare și veți primi acces la secțiunea „Confirmare identitate”. Salvați documentul sau încărcați documentul.

Dacă nu puteți încărca documentul astfel cum v-a fost indicat mai sus, îl puteți trimite prin e-mail la adresa suport@888.ro.

Trimiteți documentul la 888 pentru a fi verificat
Trimiteți documentul la 888 pentru a fi verificat
Vi se pare interesant?
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.