Pe 888sport.ro ai pariuri Darts la cele mai bune cote

Darts era odată un sport practicat doar pentru recreere, în pub-urile englezești, fără ca cineva din exterior să fi auzit de el. Însă grație starurilor precum Eric Bristow, Jocky Wilson și Bobby George, Darts a devenit un fenomen de talie mondială, apreciat deopotrivă de telespectatori și de pariori din toate țările.

Și dacă tot vorbim de pariuri, Darts-ul este un sport simplu, ușor de înțeles, plin de suspans, dar ușor predictibil, care oferă o mulțime de moduri de pariere. Pentru a face pariatul mai plăcut, îți aducem cea mai modernă platformă de pariuri online, accesibilă de oriunde, de pe orice dispozitiv. În plus, ai cele mai bune cote pentru toate marile campionate, de la Premier League și UK Open la Campionatele Mondiale BDO și PDC.

Află care sunt cele mai profitabile moduri de pariere Darts

888sport îți oferă moduri de pariere din cele mai variate, poate a-ți putea juca propriile combinații câștigătoare. Vrei să mergi la sigur cu ceva simplu? Poți să îți susții favoritul, jucând Câștigător Meci (1x2). Firește, la fel cum nu ți-ar plăcea ca atunci când dai cu banul, moneda să cadă pe muchie... ai la dispoziție pariul Draw No Bet (12), unde miza este rambursată în caz de egalitate.

Dacă te simți norocos, poți paria pe scorul cu care se va încheia partida (7:0, 3:7) etc. Mai ai, de asemenea, posibilitatea să joci pe Totalul de Runde, în sistem over/under. Alte opțiune atractive rămân 170 Checkout în meci și, desigur, pariul pe Câștigătorul Turneului.

Iar dacă vrei să îți rotunjești profiturile, poți combina toate acestea cu handicap leg, finalizare cu 9 săgeți în meci, handicap tur linie alternativă, total 180s, cel mai mare checkout, și multe altele. Pe 888sport, tu faci regulile în pariuri!

Și pentru a deține controlul absolut, îți punem la dispoziție opțiunea de Pariuri Live. Astfel, poți urmări desfășurarea oricărui meci, poți vedea încotro se îndreaptă și poți plasa în timp real, în doar câteva secunde, pariul câștigător!

Nu pierde marile campionate Darts

Dacă vrei să plasezi pariuri Darts, trebuie să știi că cea mai importantă competiție din calendar este Campionatul Mondial PDC (Professional Darts Corporation), care începe în fiecare an la jumătatea lunii decembrie, și se încheie în jurul datei de 1 ianuarie.

În paralel, the British Darts Organisation (BDO) ne aduce în fiecare an propriul Campionat Mondial, undeva în luna ianuarie. Așadar, dacă ești un fan înfocat al Darts-ului, ai face bine să nu îți faci planuri pentru cele două luni de iarnă.

Totuși, și dacă ratezi cele două evenimente, nu e cazul să îți faci griji. Îți poți pune în valoare skill-ul de parior și cu alte ocazii. De pildă, în afară de Campionatul Mondial, PDC găzduiește unele din cele mai mari turnee. Poate cel mai important este Premier League, care durează câteva săptămâni și îi pune față în față pe cei mai buni aruncători ai ultimelor campionate încheiate.

Reguli de bază pentru pariuri câștigătoare

Rămânând un sport amator până relativ târziu în istorie, există în prezent numeroase modalități de punctare. Totuși, cel mai cunoscut sistem este 501, acesta fiind punctajul de la care se pleacă.

Regulile sunt simple: cei doi sportivi au câte 3 săgeți, pe care le aruncă una după alta. Scorul obținut, de la 0 puncte pentru ratare totală (nu o să vezi vreodată asta într-un campionat) și 180 pentru 3 triplu20 (o adevărată marcă a măiestriei) se scade din punctajul actual, în ideea de a ajunge primul la 0. Aici trebuie spus că ultima aruncare trebuie să fie întotdeauna o dublă (16 puncte rămase = 2x8). În caz contrar, dacă nu se respectă/se ajunge sub 0, aruncarea se anulează, și va fi rândul adversarului.

1.63.3-rc-release-2020-12-15
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Cash Out
    Câştig potential:
    0.00lei