Căutare Sporturi, Ligi sau Echipe

Pariuri sportive online la 888sport

888sport oferă milioanelor de pariori din întreaga lume cele mai bune cote la pariuri încă din anul 2008, fiind una din cele mai vechi agenții de pariuri online din lume. În România 888sport a devenit agenție de pariuri licențiată conform reglementărilor legale ale ONJN din anul 2016.

Printre pariurile sportive pe care puteți paria se numără pariurile pe campionate puternice precum cele din Anglia, Germania sau Spania, pe meciurile de fotbal din Liga Campionilor dar în același timp puteți paria pe meciuri de baschet, tenis, handbal sau de ce nu pe cele mai bune echipe de jocuri video e-Sports. 888sport oferă pe lângă cel mai mare bonus la depunere și cele mai bune cote de pariuri.Pariază de pe telefonul mobil la 888sport

Deoarece telefonul mobil a devenit în ziua de astăzi parte din viața noastră, am dezvoltat cea mai bună și rapidă aplicație pentru pariuri online, astfel veți putea paria oricând de pe smartphone sau tabletă pe echipa sau jucătorul favorit. Aplicația pentru pariuri vă permite să accesați și să pariați în doar câteva secunde orice pariu din orice campionat care se regăsește în oferta noastră de pariuri.Pariuri pe fotbal

Fotbalul este sportul pe care milioane de jucători din Romania pariază zilnic, iar la 888sport nu pariezi pe sute sau mii de meciuri de fotbal, ci pe zeci de mii de meciuri din cele mai puternice campionate din întreaga lume. Deși puteți paria pe campionatele de fotbal din tări precum Anglia, Spania sau Germania, puteți paria și pe meciurile din campionate mai puțin cunoscute, cum ar fi cele din China, Costa Rica, Chile, Panama sau Paraguay.

Totuși, atunci când alegeți să faceți un pariu pe fotbal, noi cei de la 888sport știm ce vă place, de aceea punem la dispoziție pariuri pe cele mai tari campionate din lume, pariuri pe Liga Campionilor, Cupa Mondială, Europa League precum și pe meciurile din  Liga I si Liga II de fotbal.

Liga I este probabil printre cele mai populare campionate în rândul pariorilor din Romania. Pe lângă pariurile, over sau under, oferim la fiecare meci de fotbal din Liga 1 peste 90 de selecții de pariere posibile. Puteți paria pe scorul exact, victoria oaspeților, pariuri handicap, prima repriză, linii asiatice, enumerând aici doar câteva din zecile de opțiuni pe care le aveți în oricare din meciurile Ligii 1. Astfel, de câte ori alegeți să faceți un pariu pe meciurile din Liga 1 fiți sigur că pe lângă zecile de pariuri disponibile veți primi si cele mai bune cote împreună cu cel mai mare pariuri bonus.

Dacă pariuri live, înainte de începerea sau în timpul meciurilor din Liga Campionilor, la 888sport puteți paria pe orice rezultat, marcator, pariu pauza 2, final 1, pariuri speciale, de tip handicap, numar de cornere, cartonase.. etc. 
Atunci când vine vorba de meciurile din Liga Campionilor, 888sport acopera aproape toate pariurile si rezultatele posibile și imposibile la care va gândiți, oferind în același timp și cele mai bune cote posibile.


Cu echipe ca Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Atlético Madrid, Juventus sau Borussia Dortmund nu numai ca veți avea parte de meciuri de neuitat din Liga Campionilor, meciuri cu răsturnări de situație, cu multe goluri marcate și faze spectaculoase dar împreună cu echipa 888sport veti avea parte de și mai multă adrenalină atunci când pariați live de pe smartphone folosind aplicația pentru pariuri sportive.Pariuri pe tenis la 888sport

888sport oferă cea mai diversificată gamă de pariuri pe tenis, de la meciurile ATP, ATP Masters sau WTA, până la meciurile de tenis din circuitele Challenger sau ITF, aveți la dispoziție zeci de tipuri de pariuri pe tenis. De la pariuri pe meci, ghemuri sau seturi până la pariuri de tip handicap sau pariuri pe numărul total de tiebreak-uri, 888sport are grijă sa puteți paria pe un numar cât mai mare si diversificat de evenimente sportive.Pariuri pe meciurile de baschet

Cu 888sport poți paria pe rezultatul meciurilor de baschet având cele mai bune cote de pe piață și cel mai mare bonus de bun-venit. Oferta noastră cuprinde meciuri din campionate puternice din Europa, cum ar fi meciurile campionatelor de baschet din Anglia, Cehia, Danemarca dar și meciurile de baschet din NBA, Liga Campionilor FIBA sau Euroleague. Pariurile pe baschet includ zeci de selecții disponibile pentru fiecare meci. Datorită numărului mare de meciuri disponibile nu veți pierde nici o șansă de a paria pe rezultatele meciurilor preferate, indiferent dacă pariați pe victoria echipei de baschet preferate, pe rezultatul finalului sfertului 4 sau pe totalul de puncte marcate.


Toate sporturile

Pe lângă pariurile pe fotbal sau tenis, sectiunea de pariuri sportive de la 888sport include pariuri sportive pe meciuri de rugby, handbal, volei, baseball, fotbal american, snooker și e-sports.

Handbalul, în special pariurile pe meciurile de handbal feminin, au devenit destul de populare în rândul pariorilor din România, astfel că la 888sport puteți paria pe meciurile campionatelor de handbal din Europa sau pe meciurile din Liga Campionilor la handbal.
Alte pariuri populare sunt pariurile pe snooker sau noul trend in moda pariurilor, pariurile e-sports. Tot mai populare au devenit si pariurile pe jocurile video e-sports unde pariorii pot opta sa parieze pe victoriile echipelor de Counter Strike, Stracraft, Dota sau League of Legends.

Alte evenimente pe care puteti paria la 888sports sunt meciurile de UFC/MMA, hochei pe gheata, cursele de ciclism sau formula 1 dar si pe meciurile de wrestling, badminton, floorball, darts, curse de cai, cricket sau de ce nu, la 888sport puteti sa pariati acum si pe evenimente politice.

Agenția de pariuri online 888sport acoperă toata gama de pariuri, indiferent de sport, de campionat sau de tipul pariurilor, aici veți găsi întodeauna meciurile pe care doriți să pariați, cele mai bune promoții la primul depozit dar și cele mai bune cote.

 

  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Miza totală:
    Free bet 0.00lei
    Câştig potential:
    0.00lei