Pariați pe baschet cu 888sport

Datorită ritmului rapid și pe tot terenul în care se desfășoară o partidă, plus faptul că este jucat de unele dintre cele mai mari vedete sportive de pe planetă, baschetul este, pe bună dreptate, unul dintre cele mai urmărite jocuri din lume. Astăzi, NBA este una dintre cele mai populare ligi sportive profesionale din lume și a creat figuri emblematice ca Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Wilt Chamberlain și Oscar Robinson. Totuși, interesul pentru baschetul american nu se oprește la NBA – meciurile dintre colegii sunt aproape la fel de populare, cu o mulțime de fani înghesuindu-se să vadă vedetele viitorului.Slam-dunk pentru un profit substanțial!

Un sport cu un nivel ridicat de adrenalină, este spectaculos să pariezi pe el, scurtele reprize de explozie a jocului fiind perfecte pentru pariurile în-timpul-partidei. Pauzele scurte de la acțiune, atât de obișnuite în sporturile practicate în Statele Unite, sunt și ele utile în transformarea viziunii asupra meciului în pariuri în-timpul-partidei. Meciurile cu rezultate strânse sunt un lucru obișnuit și de cele mai multe ori se încheie cu o ultimă lovitură de 3 puncte, chiar la fluierul arbitrului. Ce scenariu mai bun ar putea exista pentru un pariu live pe echipa preferată? Și nu este doar asta – oferta noastră include o mulțime de piețe pre-meci, ca numărul total de puncte marcate într-un meci, șansă dublă și multe pariuri pe handicap.

Poate că cele mai mari echipe din NBA, cum sunt Bulls, Lakers, Heat și Celtics, sunt în permanență în lumina reflectoarelor, dar baschetul se joacă în toată lumea – iar noi avem piețe din fiecare colț al său. Pariați pe Partizan Belgrade și Panathinaikos în Euroleague sau pe Issa Town și Al Ahli în campionatul Regatului Bahrain – la fel cum se întâmplă cu majoritatea sporturilor, dacă se joacă, înseamnă că veți putea paria pe el la 888sport. Fie că pariați de pe telefonul mobil, de pe tabletă sau de pe desktop, un lucru este sigur – beneficiați de cele mai bune cote NBA pentru a paria live pe meciurile de baschet la 888sport.

Pariați pe baschet
  Pariuri sportive

Pariază pe evenimentele tale preferate
Cu cele mai mari șanse de câștig de pe piață

  Promoţii

Explorează toate promoţiile noastre interesante

Metode de depunere

Colaborăm cu toate serviciile de plată importante

Acest website este operat de ©2019 888 Romania Limited –Număr de înregistrare 112541, o subsidiară a 888 Holdings PLC. Toate drepturile rezervate. Dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță a fost acordat societății 888 Romania Limited, o societate înființată în Gibraltar, în conformitate cu Licenţa: L1160654W000324 / 01.09.2016 - 31.08.2026 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 888 Romania Limited este reglementată și licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Încurajăm participarea responsabilă și în condiții de siguranță la jocurile de noroc la distanță. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului http://www.anpc.ro/. 888 Romania Limited are sediul social în 57/63 Line Wall Road, Gibraltar, unde se desfășoară operațiunile de zi cu zi ale societății, iar adresa de e-mail de contact a societății este suport@888.ro
 
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență și anunțuri personalizate. Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră privind modulele cookie. Află mai multe aici.

Simple

Nu aveti nicio selectie pe biletul de pariere

    Miza totală:
    Free bet 0.00lei
    Câştig potential:
    0.00lei